Bu Kartın Dövüşçüleri Tarih Yazacak! UFC 300 Canlı Yayınla Sadece S Sport Plus'ta

Dövüş sporlarının dünyadaki bir numaralı organizasyonu UFC’de şimdiye kadar organize edilmiş en büyük dövüş gecesi UFC 300 Türkiye’de 14 Nisan Pazar günü saat 05.00’te canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta.

Dövüş sporlarının en heyecan verici karşılaşmaları S Sport Plus’ta meraklılarıyla buluşmaya devam ediyor. 14 Nisan Pazar günü UFC 300 dövüş gecesi canlı yayınla S Sport Plus’ta izleyiciyle buluşuyor. 

 

Üç Şampiyonluk Mücadelesi
 
Alex Pereira, UFC 300’ün final maçında, müsabakalarda kemerini hiç kaybetmeyen Jamahal Hill’e karşı hafif ağır sıklette unvanını korumak için oktagona çıkıyor. Yan ana etkinlikte Zhang Weili saman sıklette unvanını Yan Xiaonan’a karşı koruyacak. Bu karşılaşma UFC tarihindeki ilk Çin şampiyonası mücadelesi olacak. Diğer ana kart karşılaşması Justin Gaethje ve Max Holloway arasında olacak. Justin Gaethje eski tüy sıklet hükümdarı Max Holloway’e karşı kemerini ortaya koyacak.

 

UFC 300 Yıldızlarla Dolu Baştan Sona Kaçırılmaması Gereken Bir Gece
 
UFC 300’de ana kart dışı karşılaşmalarda merak konusu. Eski şampiyon Charles Oliveira’nın yükselen yarışmacı Arman Tsarukyan ile karşı karşıya geldiği maç hafif sıklet klasmanındaki bir sonraki rakibi belirleme mücadelesi olacak. Orta sıklette Bo Nickal, Cody Brundage’ı yenmek için geri dönüyor. 

Geceye Özel Kampanya

UFC severler, UFC300 kampanya koduyla, ssportplus.com üzerinden üyeliklerini başlatarak, bu unutulmaz geceyi ilk üç ay ayda sadece 49.99 TL’ye S Sport Plus’tan izleyebilecekler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı