Sms Onayı İle Reklamlardan Kurtulun!

İnternet, sandığımızdan daha güvenli bir yer haline gelmeye başladı. Birçok kişi geçmişte internetin karanlık yüzü ile tanışmış olsa da artık o günlerin sona erdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bugün hangi siteye girersek girelim bizlerden kayıt işlemi sırasında kimlik doğrulama ve telefon doğrulama yapmamızı isteyecektir. Kimlik doğrulama işleminde herhangi bir problem yok. 11 haneden oluşan TC kimlik numaranızı rahatlıkla yazabilirsiniz. Ancak kişisel kullanmış olduğunuz telefon numaranızı girdiğinizde belirli bir süreden sonra ilginiz, farklı alanlardan, illegal ve yasadışı reklam mesajlarının geldiğini göreceksiniz. Bu durumla karşılaşan birçok kişi önlem olarak sahte numara almak ve üyeliklerini bu numara üzerinden yürütmek istemekteler. Bu yazımız içerisinde daha önce hiç duymadığınız sahte numara hizmeti hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

Sms Onay Nedir, Nasıl Yapılır?

Günümüzde birçok internet sitesi kayıt işlemi sırasında üye adaylarından telefon doğrulaması yapması istiyor. Bazı internet siteleri, kendisine bir data oluşturarak bünyesinde bulunan telefon numaralarını satıyor ve bundan sürekli yüksek gelir elde ediyor. Bu nedenle sürekli reklam mesajlari, spam aramalara maruz kalıyoruz. Bir kere numaramız bu datalara eklendi mi bir daha çıkarabilmek mümkün değildir. Tek çare temiz ve daha önce kullanılmamış bir hat satın almaktır. Bu gibi durumla karşılaşmamak için sizlerde sms onayı satın alabilirsiniz. Buz hizmeti veren yerler, ellerinde bulunan yerli ve yabancı sanal numaraların satışını yaparak sms onayı ihtiyacı bulunan kişilere destek olmaktadır.

Alınan numaraların kalıcılığı yoktur. Genelde 5 dakika ile 1 saat arasında geçerliliği bulunan bu numaralara sınırlı sayıda sms gelmektedir. Örneğin 5 SMS hakkı bulunuyorsa bu numara ile belirlenen süre içerisinde 5 farklı internet sitesine kayıt olup doğrulama yapabilirsiniz. Satın aldığınız numarayı daha sonra kullanamaz, tekrardan sms almak durumunda kalırsanız alamazsınız. Bu numaralar sayesinde kişisel telefonunuzu asla bir yerlerle paylaşmayınız. Oldukça uygun fiyata satılan bu numaralara nerden ulaşacağınız konusunda da bilgi vermek istiyoruz. numara onayla işlemleri için bu alanda Türkiye'nin en güvenilir internet sitelerinden birisi olan dijitalsms internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı