Elektronik Sigara Aromaları

Elektronik sigara kullanımı insan sağlığı için birçok fayda sağlamaktadır. Elektronik sigaranın avantajlarından biri de kansere neden olmamasıdır. Sarma sigaralarda ve geleneksel tütün ürünlerinde yüksek konsantrasyonlarda kanserojen bulundu, Iqos e-sigara örneklerinde %1. Bu anlamda elektronik sigaralar gün geçtikçe daha popüler hale gelmektedir. Bu alışkanlık yine elektronik sigara kullanımı ile kırılabilir. 18 yaşından küçüklere elektronik sigara satışı yapılmayacaktır. Bu da bir avantaj. Elektronik sigara ile kişiler sigarayı kolaylıkla bırakabilmektedir.

Tütün ve ambalajı, alışkanlık haline gelerek insanların yaşam kalitelerini ve yaşam kalitelerini etkilemektedir. Burası e-sigaraların hafif, pürüzsüz bir duman hissine sahip olduğu yerdir. Kokusuz e-sigaralar, sıradan sigara içenler için de faydalıdır. En belirgin özelliklerinden biri olan bu detay sayesinde kişiler elektronik sigarayı tercih etmektedir. Bu sayede elektronik sigara modeline özel avantajlardan yararlanılmaktadır. Bu avantajlar sayesinde kişiler elektronik sigarayı tercih etmektedir.

Normal sigaralar birçok zararlı madde içerir. Doktorlara göre sadece nikotin değil kanserojen de var. Ancak e-sigaralar sadece nikotin içerir; Pamuk ipliklerinin üzerine dökülen sıvının yanmasıyla oluşan buhardır. Bu sıvı aynı zamanda satın alma heets sırasında belirlenebilen nikotin içerir. 0.3 en küçük nikotin miktarı olsa da bu miktar 0.9’a çıkıyor. Sigara içenler arasında “dudak içicisi” olarak bilinen bağımlı, nikotinsiz likit kullanmak için elektronik sigaraları tercih ediyor.

Elektronik sigaraların çalışma prensibi, içine eklenen nikotin içeren sıvının ısıtılarak solunan buhara dönüştürülmesi esasına dayanır. Kişi buharı emer ve içme işlemini sonlandırır. Elektronik sigaralar içerisinde pil, bobin, sıvı gibi yardımcı maddeler bulunur. Sigarayı zorlanmadan bırakmak isteyenlere destek olan elektronik sigara, son zamanlarda birçok kişinin tercih ettiğine dikkat çekiyor.

E-sigaraların önerilme nedenlerinden biri de kullanımının ve temizliğinin kolay olmasıdır. Sizi sigarayı bırakmaya zorlayan tüm sorunların üstesinden gelmenizi sağlayan elektronik sigara, sigara içerken ellerinizi ve dudaklarınızı daha fazla kullanma şekliniz sizi daha fazla rahatsız etmeyecektir.

Tütün dumanındaki maddeler kansere neden olan karbon monoksit, polisiklik aromatik bileşikler, hidrokarbonlar ve aerosolleri içerir ve birçok hastalığa neden olur. Elektronik sigara kartuşları tütün dumanında kanserojen madde içermez. Bu iqos sigara kanserojenlerin size zarar vermesini önlemek için e-sigara ile risk seviyesi büyük ölçüde azaltılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı