BTT Coin Nedir?

BitTorrent ekosisteminin TRC-20 hizmet belirteci BitTorrent Token (BTT), Web 3.0 teknolojisini torrent ile birleştirmek için oluşturuldu. BitTorrent ekibi, blok zinciri teknolojisinin, içerik üreticilerini ve izleyicileri aracı kullanmadan doğrudan birbirine bağlayan merkezi olmayan bir torrent ekosistemini etkinleştireceğinden emin.

Torrent topluluğunun açık, ödüllü içerik paylaşımı arzusu, BTT kripto parasının benimsenmesinde daha fazla yansıtılmaktadır. Gerekli altyapı, btt coin nedir eşler arası (P2P) teknolojisi ve stg coin geleceği sisteminin bir türevi olan Delegated Proof of Stake (DPoS) mutabakat mekanizması tarafından sağlanmaktadır.

Blok zincirinin yaygın olarak benimsenmesi, Tron ile BTT aracılığıyla BitTorrent’in dosya paylaşım protokolü arasındaki stratejik ittifaktan da faydalanacaktır. BitTorrent P2P platformunun milyonlarca aktif kullanıcısı, Tron ekosistemi tarafından sunulan merkezi olmayan hizmetlere erişmeye hazır. Sonunda, Tron’un BTT belirteçlerini kullanırken ölçeklendirme kapasitesi, bu önemli BitTorrent trafiğinden faydalanacaktır. Toplamda 990.000.000.000 adet maksimum BTT Token arzı mevcuttur.

BitTorrent Nasıl Çalışır?

BitTorrent Inc. tarafından geliştirilen BitTorrent protokolü, gölgeli taraflar arasında içerik alışverişini kolaylaştırır.

Blok zinciri teknolojisi sayesinde güvenilmez taraflar arasındaki işbirlikleri artık çok daha uzun süre devam edebiliyor. Blok zinciri teknolojisini protokolüne dahil etmek için ortam ve uzmanlık BitTorrent’te mevcuttur.

Bu, protokolün mevcut zayıflığını artıracak ve bilgisayar kaynakları için dünya çapında değer alışverişi için yeni, sınırsız bir ekonominin geliştirilmesini sağlayacaktır. TRON Vakfı ve BitTorrent Vakfı birlikte, BTT kripto para birimini ve BitTorrent protokolünün geliştirilmiş bir yinelemesini tanıtacak. Ağ oluşturma, bant genişliği ve depolama için token tabanlı bir ekonomi, token ve geliştirilmiş protokol işbirliği yoluyla geliştirilecektir.

İlk aşama, ağ kullanıcılarının paylaşılan bant genişliğinden yararlanmalarını sağlayacak olan mevcut BitTorrent protokolüne belirteç tabanlı yükseltmeleri dahil etmektir.

En iyi bilinen BitTorrent istemcilerinden ikisi, BitTorrent ve Torrent (“uTorrent”), BitTorrent protokolünü de yöneten BitTorrent Inc. tarafından oluşturulmuştur. Açık protokol, yüzlerce otonom istemcinin oluşturulmasını sağladı ve bu istemcileri sürdürmekten sorumlu işletmeler ve bireyler arasında yoğun bir rekabet var.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı