Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Kanola Tarla Günü etkinliğine katıldı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 20 Haziran 2023 Salı günü saat 12.00’de Ahievren Mahallesinde düzenlenen “Kanola Tarla Günü” etkinliğine katıldı.

Etkinlikte; Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan, Malkara Ziraat Odası Başkanı Talat Kaya, mahalle muhtarları ve üreticiler yer aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan “Kanola Tarla Günü” konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Yerel yönetim olarak bizler ve ilçemizdeki üretici kuruluşlarımız ile birlikte üreticimizin faydası olacak her projenin yanındayız. Bu güzel etkinlikte üreticilerimizle bir araya getirmek için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Üreticilerimize bereketli bir hasat dönemi ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını temenni ediyorum.

Malkara’mızın tarımsal potansiyelini maksimum seviyede değerlendirmek ve tarımsal faaliyetlerin sürdürülebilirliğini sağlamak için belediye olarak üreticilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından verilen pilav ve ayran ikramından sonra program son buldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı