Ücretsiz Doğum Haritası Hesaplama Sistemi

Uzun süre önce astrolojik hesaplama yapanların birçok matematiksel hesaplama yaparak binbir emekle çıkardıkları doğum (natal) haritalarını, şimdiki zamanda teknolojik destek sayesinde anlık olarak oluşturmak ve oldukça detaylı yorumlarını online olarak görmek mümkün hale geldi.

Yıldız haritası çıkarılması için işlemlerde kullanılacak olan girdilerin doğruluğu büyük öneme sahiptir ki, bazen üç beş dakikalık farklılığın bile tüm astrolojik yerleşimi yanlış çıkaracağını bilmek gerekir. Bir astrolojik haritanın sağlıklı bir şekilde çıkarılabilmesi ve anlamlarının izah edilebilmesi için, doğum günü ve saatinin net olarak bilinmesi gerekir. İnternet sitemizde ücretsiz olarak kullanımınıza sunduğumuz doğum haritası hesaplama uygulaması da, doğum tarihi ve saati şeklinde giriş sağlayacağınız bu veriler çerçevesinde kişiye özel doğum haritası sonucunu yorumlu bir şekilde vermektedir.

En basit tarifiyle ücretsiz çıkarılan doğum haritaları astrologların sahip oldukları bilgilerin gelişen teknoloji sayesinde bilgisayar yazılımlarına aktarılmış şeklidir.

Astrolojik harita hesabı yapmak deneyim ve uzmanlık gerekliliği olan, son derece zor ve karmaşık bir iştir. Dolayısı ile sıradan bir kişinin kendisine ait doğum anına ait yıldız haritasını çıkarması, gerekli astrolojik donanımlara sahip olunmadığı sürece imkan dahilinde değildir. Sevindirici haber şu ki, teknolojik destek sayesinde bütün hesaplamaları sizin için yapan bilgisayar destekli yazılımlar üretilmiştir. Bizler de sitemizi kişisel doğum haritanızı en kolay yoldan çıkarmanız için tasarladık.

Güneş ve diğer gezegenlerin konumları zamana göre değişse de, doğum haritaları belli bir doğum tarih ve saatine bağlı kalınarak gök boşluğunun bir fotoğrafı niteliğinde olmasından dolayı sabittir.

Astroloji dalında uzman değilseniz bile kendinize ait son derece detaylı doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Haritanızı çıkarmak için doğum gününüze ait tarih ve saat bilgilerini ve doğduğunuz yerin enlem/boylam bilgilerini seçmeniz yeterlidir. Yıldız haritamı göster butonunu tıkladığınızda hemen haritanızı görebilirsiniz.

İnternette yayında olan birçok yıldız haritası hizmeti olduğunu görüyoruz. Bu servislere göz attığımızda, büyük bir kısmının sadece burç konumlarına yer verdiğini, fakat bu sembollerin hangi yön ve alanda yorumlanacağını herkes için anlaşılır biçimde ortaya koymakta yetersiz kaldığını görüyoruz. Halbuki yeterli astrolojik bilgiye sahip olmayanlar yorumlu doğum haritası sonuçlarına ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle bizler de astroasist.com olarak ayrıntılı açıklamaları kapsayan bir harita uygulaması yayında kalmaya devam ediyoruz.

Gök günlükleri (ephemeris) belli tarih ve konumlara göre Güneş, Ay, Venüs vb. gezegenlerin konumlarını görmeye yarayan çizelgelerden oluşur. Bu çizelgeleri inceleyerek, burçların konum ve derecelerini görebilirsiniz buna rağmen, gerek harita hesaplaması yapmak ve gerekse yorumlamak işinde çaresizlik yaşayabilirsiniz. Harita verilerinin okunması yalnızca astrologlar tarafından yapılabilecek oldukça zor bir iştir. Böyle bir hizmet için uzman bir astrologtan ücretli danışmanlık hizmeti alabilir sitemizde sunduğumuz ücretsiz hesaplama ve analiz aracını kullanabilirsiniz.

Astrolojik natal harita bir kimsenin doğum saatinde bulunduğu coğrafi konuma göre astrolojik açıdan etki eden gök cisimlerinin pozisyonlarını ve aralarındaki açısal ilişkiyi gösteren bir haritadır.

Astrolojide ev ve burç konumlarının kişisel yorum ve tahminlere dayalı kısımları olsa bile, esasen genelde çok yakın anlamları ifade eder. Bundan dolayı bire bir olmasa dahi farklı astroloji uzmanlarının yorumları bir birleri ile önemli ölçüde örtüşürler.

Yükselen Burç Bulma Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcunuzun ne mana taşıdığı ve hangi özellikleri desteklediği, hesaplamanın ardından ele geçen bilgilerle beraber verilmektedir. Bir natal haritada 1. Evin önemi genelde takip edilen Güneş burcundan bile fazladır desek aslıda yeridir. Çünkü 1. Ev (yükselen burç) bilindikten sonra tüm astroloji haritasının diğer detayları da ortaya çıkacak demektir. Astrolojik okumalarda tahminler her zaman için yükselene yerleşen burca göre yapılır. Yalnızca bu bile 1.Evin önem derecesini ispat eden en geçerli bilgidir. Doğum saatinizle sorgulayarak mutlak surette hangi yükselen burç olduğunuzu tespit edin veya ettirin. Bu bilgi, kendinizi daha iyi anlamanızı, nasıl bir imajınız olduğunu daha hızlı bilmenizi mümkün hale getirir.

Yükselen burç ASC (Ascendant) bulunması için ephemeristen yararlanılır. Bu kaynaklar sıradan insanlar için deşifre edilemeyen karmaşık içerikler içerir. Bu çizelgelerden tam olarak faydalanmak için astrolojide ileri düzey bilgi ve beceri sahibi olunması gerekmektedir. Bu konuda en güvenli ve garantili yöntemlerin başında bir astrologtan profesyonel yardım almak ve çeşitli astroloji programları kullanmak gelir. Websitemizi de bu konuda güvenle kullanabilir, yükseleninizi net bir doğrulukla hesaplayabilirsiniz.

Web sitemizin hesaplama aracıyla, hiç bir astrolojik bilgiye sahip olmadan bile 1. Ev konumunuzu tespit edebilirsiniz. İzlemeniz gereken yol ise son derece basit. Elbetteki doğduğunuz andaki saati doğru şekilde bilmeniz şartı ile. Web sitemizdeki yükselen burç hesaplama formuna, doğduğunuz andaki saati doğduğunuz lokasyonu yazın, peşinden çıkan hesaplamayı göster butonunu tıklamanız kafidir.

Genelde internette yükselen burç tespit etme metotları ile alakalı araştırma yaparken bazı basit çizelgeleri görmüşsünüzdür. Yükselen burcun tespit edilmesi konusunda kesin bir sonuç ortaya koyan gösterildiği gibi basit bir yükselen burç hesaplama tablosu yoktur aslında. Gördüğünüz herhangi bir cetvelde, coğrafi koordinata yer verilmiyor ve yalnızca hangi Güneş burcundan olduğunuz ve 2 saatte bir yükselen burç değişimi yapılıyorsa güvenmeyin. Çünkü en doğru yükselen burç hesaplama işleminde coğrafi konum bilgisi, yerel saat farkı ve haliyle yaz saati uygulaması hesaba katılmalıdır.

Bildiğiniz gibi, gün ışığından daha fazla faydalanmak adına saatler belirli dönemlerde ileri/geri alınırlar. Son senelerde bizim bölgemizde bu uygulama sonlandırılmışsa da, ASC (Ascendant) burcu tespit edilecek kişinin doğduğu yıl içerisinde böyle bir uygulamanın var olup olmadığı netleştirilmeli ve tüm hesaplama işlemleri bu ayrıntıya göre yapılmalıdır.

1.Ev (yükselen burç) tam olarak doğum anında bulunduğunuz coğrafi konuma göre, doğu yönünde yükselmekte olan burca verilen isimdir. 12 evden oluşan sisteme göre tertiplenmiş olan astrolojik haritanızdaki ilk evinizdir. Büyük çoğunlukta insanlar kendilerini dış burçlarına göre ifade ediyor olsalar da, dışarıdan bakılınca başkalarınca farklı görünebilirler. Çünkü karşı tarafa verdiğimiz izlenim çoğunlukla yükselen burcumuz ile ilgilidir.

Ücretsiz Güneş Burcu Hesaplama Kişiye Özel Yıldız Haritası

Güneş, Güneş sistemimizdeki en güçlü etki olduğu gibi, natal haritalarda da en fazla önem atfedilen güç olarak yorumlanır. Bu astrolojik güç, öz kimliğinizle ve tüm yaşamınız boyunca kim olmaya yaklaştığınızla bağlantılıdır. Enerjinizi dış dünya ile hangi yolla etkileşime aldığınızı ortaya koymakla beraber sahip olduğunuz şeylerin, amaçlarınızın ve benliğinizin temel taşını oluşturur. Orta yaştan sonra, Güneş burcunuzla olan bağlantınız yükselir çünkü yaş ilerledikçe, gerçekte kim olduğunuz özelinde kendinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Güneş’in yer aldığı burcunuz temel yapınızı ve hayatınızın olağan süreci esnasında aynı kalan içsel özelliklerinizi tanımlar. Bu özellikler sizin dünyaya yansıttığınız görüntü, içsel özelliklerinizdir. Aslında enerji kaynağımız olan Güneş, Güneş Sistemi’nin tam olarak merkezinde yer alır ve aynen bu biçimde burcunuzdaki Güneş de benzeri olmayan kişisel odak noktanızı belirtir. Astrolojik kişisel özelliklerinizi daha iyi bilmek için websitemizdeki burç hesaplama uygulamasından faydalanabilirsiniz.

Ay Burcu Nedir? Nasıl Yorumlanır? Ücretsiz Servis

Kendinizin yahut da doğum bilgilerini bildiğiniz birinin iç dünyasını bilmek için, sitemizdeki Ay burcu bulma programından yararlanabilirsiniz. Şayet Ay’ın hangi burçta olduğunu öğrenme merakı içerisindeyseniz doğum tarih ve saatinizi ilgili bölümlere girmeniz gerekiyor. Peşinden göster butonuna tıklayın. İşte hepsi bu kadar. Eğer başka birisine ait Ay burcu konumuna erişmek isterseniz o kişiyle ilgili doğum saatini, Ay’ın şuan için hangi burçta olduğunu bilmek istiyorsanız bugüne ait zaman bilgilerini hesaplama formuna girmeniz gerekiyor. Bununla beraber sorgulanan tarihte Ay’ın hangi burçta olduğunu ve o burçta hangi manalara geldiğini okuyabilirsiniz.

Neredeyse tüm astrolojik hesaplamalarda olduğu gibi, Ay burcunun bulunması için de doğum saatinin dakika bazında bilinmesi şartı vardır. Bu bölümün doğruluğu çok önemlidir, çünkü yalnızca küçük bir zaman farkı değişik bir burcu gösterebilir, bu nedenle emin olmak adına mutlaka titiz davranılması gerekir. Kesin doğum saati bilgilerine sahip olduğunuzda, sitemizdeki gibi doğru hesaplama yapan bir çevrimiçi hesaplama uygulaması sağlıklı sonuca ulaşmanıza olanak sağlayacaktır.

Bir doğum haritasındaki Ay burcu iç dünyamızı ifade ettiğinden dolayı duygusal tepkilerimizle alakalı birçok olay Ay burcumuzla tam olarak alakalıdır ki, keyfine vardığımız şeyler hatta alışkanlıklarımız bile Ay burcumuzun etkisi altındaki konulardandır. Hislerimiz üzerindeki tesiri nedeniyle yaşantımızın pek çok alanını gerçek manada etkisi altına alabilir fakat, daha önemlisi ikili ilişkileri etkilemesidir. Natal haritadaki Ay burcumuz bir manada sevgi anlamındaki beklentilerimizi, beslenme yöntemlerimizi ve duygusal manada rahata erme yöntemlerimizi de biçimlendirir.

Ay’ın sembolik manada koruyucu bir şekilde Güneş’in etrafında dönmesi ve Güneş’in ışıklarını yansıtması gibi, haritamızdaki Ay da kendimizi korurken seçtiğimiz yöntemleri, kendimizi nasıl rahat ve güvende tuttuğumuzu bildirir.

Duygusal alandaki pekçok konuda tesirli olan Ay’ın natal haritadaki yeri astroloji uzmanının titizlikle inceledikleri başlıca konular arasındadır. Bir doğum haritasında, Ay’ın bulunduğu burç, bilhassa çevremize içgüdüsel manada nasıl reaksiyonlar verdiğimizi tespit etmemizi sağlar.

Ücretsiz Astrolojik Yorumlu Merkür Burcu

Merkür konumumuz düşünce tarzımızı, yazarlığa olan ilgimizi ve diğerleriyle iletişim yöntemimizi belirler. Merkür burcunuzdan aldığınız astrolojik etkiyi anlayabilmek için Merkür burcu hesaplama uygulamamız aracılığıyla hesaplama işleminizi yapmanız gerekir. Burçlardaki Merkür’ümüz iletişim şeklimiz üzerinde tesirli olduğundan, ve düşüncelerimizi temsil ettiğinden dolayı, yaşamımızın tüm alanlarında etkindir. Yeni tanıştığımız kişinin, gerçekte Güneş’in bulunduğu burcu ile değil, Merkür burcuyla tanışırız. 12 burcun her birinde farklı anlamlara gelen Merkür burcumuz, zeka potansiyelimizi ve bu zekayı hangi yönde kullandığımızı gösterir. Merkür gezegeninin pozisyonu, kalıpları anlama, bilgiyi toplama ve diğer insanlarla paylaşma şeklimizi koyar ortaya.

Bireysel Venüs Burcu Analizi Ücretsiz Hesaplama

Doğum haritasındaki Venüs değerleri açıkladığından estetik ve parayla ilişkilerimizi kontrol eder. Bununla birlikte en önemlisi, Venüs burcumuz sevme ve romantizm tarzımızı, nasıl şefkat gösterdiğimizi, nasıl bir aşık olduğumuzu gösterir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyumluluğu çıkarmak için Güneş burcu astrolojisini kullanmak sıkça kullanılan bir yöntemdir fakat, Venüs burcu tespiti direkt olarak aşkı anlamanın en iyi metodudur. Venüs devrini sürdürürken, 24 saatte ortalama 1° lik mesafe ilerler. Bu hızla bir burçta hemen hemen bir ay konakladığı manasına gelir. Bununla birlikte her 18 ayda bir geri hareket eder ki, Venüs’ünüzü tam olarak belirlemenin en kestirme yolu doğum haritanıza bakmak ve doğduğunuz anda hangi burçta olduğunu tespit etmek için çevrimiçi bir Venüs burcu hesaplayıcısı kullanmaktır.

Doğum Saatine Göre Mars Burcu Hesaplama

Diğerlerine bakarak Mars oldukça hızlı hareket eden bir gök cismidir ve hangi zaman diliminde retro hareket ettiğine göre 2-7 ay arasında bir burçta kalabilir. Astrolojik verilere göre Mars’ın tam bir turu ortalama iki sene sürer. Bu sürenin başlangıcını kesin olarak tespit edebilir, içinde bulunduğunuz süreçte neler yaşadığınıza ve neler hissettiğinize göre kendinize notlar çıkarırsanız, önümüzdeki etkisinde nasıl hareket edeceğiniz ve gücünüzü hangi yolla arttıracağınız hakkında ipuçları almış olursunuz. Mars burcunuzun ne tür etkiler verdiğini öğrenmek, çalışma tarzınız ve motivasyon kazanmak için ihtiyacınız olan şeyler hakkında bilgilendirici niteliktedir. Bu bilgiler, enerji seviyenizi yükseltmenize ve hayatınızı daha kolay hale getirmenize imkan tanıyabilir. Haritanızdaki Mars’ın konumunu kesin bir doğrulukla bulmak için Mars burcu hesaplama yazılımı kullanılması avantaj sağlar.

Jüpiter Burcu Hakkında Tüm Merak Edilenler

Jüpiter konumunu anlamanın birkaç yolu bulunmaktadır. Bir astroloji yazılımından faydalanarak tek tıklamayla Jüpiter’inizin hangi burçta olduğunu zahmetsizce bulabilirsiniz, tabiki gerekli tarih ve saati bilmeniz gerekir. Bununla beraber Jüpiter burcu tablosunu kullanarak tarihlere ​​de göz atabilirsiniz. Astroloji haritanız elinizin altındaysa Jüpiter’inizin bulunduğu burcu bu şekilde de görebilirsiniz. Özellikle net bir şekilde bu pozisyona detaylıca göz atmak isterseniz Jüpiter burcu bulma uygulamamızdan yararlanabilirsiniz. Jüpiter’in yer aldığı burç sizin hakkınızda fark edebileceğinizden daha fazla bilgi verir, algı kapasiteniz ve bilinç seviyenizi yükseltme yöntemlerini açığa çıkarır. Genişleyen Jüpiter genelde beraberinde bolca dürüstlük te verir. Jüpiter’in konumlandığı burcu iyi derecede anlamak, daha fazla şansı kendinize çekmenize imkan sağlar.

Ücretsiz Satürn Burcu Hesaplama Uygulaması

Doğum haritasında, Satürn’ün burç ve eve göre konumu, kendi sınırlamalarımızı, korkularımızı ve sorumluluklarımızı işaret eder. Satürn’ün bulunduğu burç sorumluluklarımızı nasıl yerine getirdiğimizi açıklayabilir ve bununla beraber, aslında açıklamakta güçlük çektiğimiz ve üstelik kişiliğimizin temel parçası olarak kabul ettiğimiz özelliklere de işaret eder. Satürn, devrini uzun sürede tamamlayan bir gezegen olup, her bir burçta kabaca iki buçuk yıl konaklar ve başlangıçtaki yerine tekrar gelmesi 28 ila 29 yıl alır. Astrolojide bu tekrar geldiği konuma Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir reşitlik işaretidir. Bu, benzer yaş grubundaki kişilerin birbirine benzeyen yaşam dersleri öğrendiği manasındadır. Sitemizde bulunan gibi Satürn burcu hesaplama programı vasıtasıyla Satürn’ün bulunduğu pozisyonu anlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı