iyzico Kadın Girişimcilere 30 Milyon TL'nin üzerinde hacim yarattı

Finansal hizmetlerin hem üye işyerleri hem de son kullanıcı için dönüştürülmesi ve dijitalleşmesine odaklanan iyzico, kadınların finansal açıdan ekonomiye dahil olmalarını desteklemeye devam ediyor. Ekonomik büyümenin desteklenmesi ve kadınların iş dünyasında güçlendirilmesi kapsamında ‘iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’nın 5. başvuru dönemini duyuran iyzico, bugüne kadar kadın girişimcilerin 30 milyon TL’nin üzerinde hacim yaratmalarına destek oldu.

03/07/2023- 31/07/2023 tarihleri arasını kapsayan 5. Başvuru döneminde programa kabul edilecek kadın girişimciler, ilk dört dönemde olduğu gibi iyzico’nun sunduğu finanstan eğitime, pazarlama ve tanıtımdan özel indirimlere kadar birçok avantaja sahip olacaklar. #KadınGirişimcininYanındayız sloganıyla hayallerinin peşinden gitmek isteyen kadın girişimciler ayrıca iyzico’nun e-ticaret dünyasında fırsatlar yaratan ‘iyzico ile Öde’ ürünüyle müşterilerine farklı ödeme alternatifleri sunma fırsatından da faydalanabilecek. Program çerçevesinde kadınlar ilk 6 ay içerisinde 100 bin TL’ye kadar ulaşan işlem hacimlerinde 0 komisyon desteğine sahip olurken tanıtım desteği, dijital pazarlama ve online satış alanlarında ücretsiz eğitimler de alabilecek.

iyzico, finansal hizmetlerin demokratikleşmesinde, ekonomik büyümenin desteklenmesinde ve kadınların iş dünyasında güçlendirilmesinde çok önemli bir rol oynayan kadın girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Fintek sektöründe öncü bir marka olarak, finansal hizmetleri hem bireyler hem de şirketler için dönüştüren ve dijitalleşmelerinde onlara liderlik etmeyi amaçlayan iyzico, kadın girişimcilerin hayatını kolaylaştırarak onlara destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl başlatılan ‘iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’ bugüne kadar 250’nin üzerinde kadın girişimciye ulaştı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı