WatchGuard Technologies CyGlass Technology Services'ı Satın Aldı

Bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lider olan WatchGuard® Technologies, bulut ve ağ merkezli tehdit algılama ve yanıt çözümlerinin lider sağlayıcısı CyGlass Technology Services’i satın aldığını duyurdu. CyGlass teknolojisi, WatchGuard Unified Security Platform mimarisine entegre edildiğinde, ağ anormalliklerinin yapay zeka ve makine öğrenimi tabanlı tespitini sağlayacak ve Open XDR yeteneklerini hızlandıracak. WatchGuard’ın Kıdemli Ürün Müdürü Andrew Young, CyGlass teknolojisi üzerine inşa edilen WatchGuard çözümlerinin, iş ortakları için gelir ve marj fırsatlarını artıracak bir rekabet avantajı yaratacağını belirtti.

 

Bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lider olan WatchGuard® Technologies, kuruluşların riskleri görmesine, tehditleri durdurmasına ve uyumluluğu kanıtlamasına yardımcı olan bulut ve ağ merkezli tehdit algılama ve yanıt çözümlerinin lider sağlayıcısı CyGlass Technology Services’i satın aldığını duyurdu. CyGlass’ın %100 bulut yerel platformu, hibrit ağlarda, orta ölçekli ve küçük kuruluşlara uygun bir maliyetle ve donanım olmadan kurumsal siber savunma sağlamak için gelişmiş yapay zeka (AI) ve makine öğrenimi (ML) yeteneklerini kullanıyor. CyGlass teknolojisi, WatchGuard Unified Security Platform® mimarisine eklenerek, Ağ Algılama ve Yanıt (NDR) hizmeti ile ağ anormalliklerinin yapay zeka tabanlı algılanmasını sağlayacak. Bu teknoloji, WatchGuard ThreatSync içindeki açık eXtended algılama ve yanıt (XDR) yeteneklerini de hızlandıracak.

 

CyGlass, WatchGuard’ın kurumsal düzeyde güvenliği tüm müşteriler için daha erişilebilir hale getirme misyonunun temel bir ilkesini yansıtıyor. Diğer NDR ürünleri genellikle pahalı donanımları ve çözümleri yönetmek için deneyimli güvenlik analistlerine ihtiyaç duyarken,   CyGlass çözümleri büyük kurumsal işletmeler için bu uygulamaları kolaylıkla devreye alabiliyor. Ürünleri ve yaklaşımı konusunda farklı olan CyGlass, bulut tabanlı çözümleriyle orta ölçekli işletmelerin ve MSP’lerin NDR hizmetlerini uygun maliyetle ulaşmasına imkan tanıyor.

 

“İş Ortakları ve Müşteriler Siber Sigorta Uyumluluğundan Yararlanacak”

Yapılan iş birliği hakkında görüşlerini paylaşan WatchGuard’ın Kıdemli Ürün Müdürü Andrew Young, “CyGlass’ın geçen yılki başarısı, orta ölçekli şirketlerin ve MSP’lerin maliyetli donanıma bağlı olmayan yenilikçi tespit ve müdahale çözümleri aradığını gösteriyor. CyGlass teknolojisi üzerine inşa edilen WatchGuard çözümleri, iş ortaklarımız için gelir ve marj fırsatlarını artıracak bir rekabet avantajı yaratacak. İş ortakları ve müşteriler ağ saldırılarını uzak tutmak için güncel güvenlik gelişmelerinden, 3. taraf cihazlardan telemetri ile gelişmiş XDR içgörülerinden ve eylemlerinden faydalanırken, güçlü raporlarla siber sigorta uyumluluğundan yararlanacak.” ifadelerinde bulundu.

 

“Watchguard İş Birliği Misyonumuzu Bir Sonraki Seviyeye Taşıyor”

CyGlass’ı, kuruluşların hibrit ağlarını en karmaşık saldırılara karşı koruyan yeni zeka düzeyleriyle daha iyi savunmalarına yardımcı olmak amacıyla kurduklarını söyleyen CyGlass Kurucusu ve CEO’su Ed Jackowiak, “WatchGuard’a katılmak ve yeteneklerimizi Bütünleşik Güvenlik Platformu mimarisine entegre etmek, misyonumuzu bir sonraki seviyeye taşıyor ve bunu köklü küresel iş ortakları ve müşteriler ağına sunuyor.” açıklamasında bulundu.

 

WatchGuard Technologies, Inc. Hakkında 

WatchGuard Technologies, bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lideridir. Bütünleşik Güvenlik Platformu, yönetilen hizmet sağlayıcıların iş ölçeklerini ve hızlarını artırırken aynı zamanda operasyonel verimliliği de artıran birinci sınıf güvenlik sunmaları için benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır. Dünya çapında 250.000’den fazla müşteriyi korumak için 17.000’den fazla güvenlik satıcısı ve servis sağlayıcısı tarafından güvenilen şirketin ödüllü ürün ve hizmetleri, ağ güvenliği ve zekası, gelişmiş uç nokta koruması, çok faktörlü kimlik doğrulama ve güvenli Wi-Fi’yi kapsar.

Kapsamlı güvenlik, paylaşılan bilgi, netlik ve kontrol, operasyonel uyum ve otomasyon olmak üzere bir güvenlik platformunun beş kritik unsurunu sunan WatchGuard’ın merkezi Seattle, Washington’da olup Kuzey Amerika, Avrupa, Asya Pasifik ve Latin Amerika’da ofisleri bulunmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı