Teknosa'da Kurban Bayramı'nda en çok ilgi gören teknolojiler

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Kurban Bayramı’ndaki alışveriş tercihlerini açıkladı. Teknosa’da bu bayram adet bazında en çok bluetooth hoparlör, tablet, akıllı telefon, airfryer ve şarjlı süpürgeler ilgi odağı oldu.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, 24 Haziran-2 Temmuz Kurban Bayramı döneminde tüketicilerin en çok ilgi gösterdiği ürünleri açıkladı. Teknosa verilerine göre Kurban Bayramı’ndaki teknoloji alışverişlerinde özellikle uzun tatilin de etkisiyle bluetooth hoparlöre olan rağbet arttı. Her renk ve özellikteki bluetooth hoparlörler tüketici tercihlerinde ilk sıraya yerleşti. Bluetooth hoparlörlerin ardından eğitim ve çalışma hayatının yanı sıra ev içi eğlencenin de vazgeçilmezleri haline gelen tabletler ve notebooklar yoğun ilgi gören teknoloji ürünleri oldu. Tablet ve notebookların tamamlayıcısı olan mouse, notebook çantası, mousepad gibi ürünlere olan talep de arttı. 

 

Airfryer ve şarjlı süpürgeler yükselişini sürdürüyor

Her dönem liste başı olan akıllı telefonlar, Kurban Bayramı döneminde de ilgi odağı olmayı sürdürdü. Son dönemin popüler ürünlerinden ve işlevselliğiyle ön plana çıkan airfryerlar da bayramın en çok tercih edilen ürünleri arasındaki yerini aldı. Zamandan tasarruf sağlaması, pratikliği ve performansı nedeniyle tercih edilen şarjlı dikey süpürgeler ve robot süpürgeler de yükselişini sürdürdü. Bayram süresince oyun bilgisayarlarına ve büyük ekranlı TV’lere olan ilgi de devam etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı