Nilüferli Hentbolcular Lige hazır

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, ligin yeni ekibi Bahçelievler Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında rakibini 33-26 yenerek, yeni sezona hazır olduğunu gösterdi.

Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, 30 Ağustos tarihinde başlayacak Hentbol Erkekler Süper Ligi yeni sezonuna yoğun şekilde hazırlanıyor. Yeşil mavi beyazlı ekip, teknik ve taktik antrenmanların yanı sıra yaptığı hazırlık maçlarıyla da takımın durumunu görüyor. Nilüfer ekibi son yaptığı hazırlık maçında ligin yeni ekibi Bahçelievler Belediyespor ile kendi evinde karşılaştı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Hentbol Salonu’ndaki maçın ilk dakikaları, karşılıklı sayılarla başladı. İlk 10 dakika 7-7’lik eşitle geçildi. 10. dakikadan sonra hücumda etkinliğini artıran Nilüferli hentbolcular, ilk yarıyı 16-13 önde tamamladı. Centilmence geçen ikinci yarıda da mavi yeşil beyazlı ekip oyun ve skor üstünlüğünü elinde tutarak maçtan 33-26 galip ayrıldı. 

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde Nilüfer Belediyespor, sezonun ilk maçında 30 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00’de deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Sezona iddialı gireceklerini belirten Hentbol Şube Sorumlusu Serkan Çalışkan, “Erkekler Süper Ligi tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, takımımızın başına Türk hentbolu altyapısına büyük hizmetleri olan İlknur Kurtuluş’u teknik sorumlu olarak getirdik. Böylece ligin ilk ve tek kadın antrenörü ile çalışma gururunu yaşıyoruz. Bu yıl kadromuza 11 dış transfer yaptık. Altyapıdan yetişen 7 oyuncumuzu da A takıma yükselterek, ligin en genç takımlarından birini oluşturduk. Gençlik yapılanması ile uzun vadeli bir kadro oluşturduk” diyerek lige katılan tüm takımlara başarılar diledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı