NCAA Kolej Amerikan Futbol Final Maçı Türkiye'de ilk kez S Sport Plus'ta

S Sport Plus, NCAA Kolej Amerikan Futbol final maçını Türkiye’de ilk kez Türkçe anlatımla canlı yayınla sporseverlerle buluşturuyor. Michigan Wolverines ile Washington Huskies’in karşı karşıya geleceği maç 9 Ocak Salı günü saat 03:30’da başlayacak.

Dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını ve karşılaşmalarını Türkiye’de sporseverlere ulaştıran S Sport Plus Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirerek, NCAA Kolej Şampiyonluk final karşılaşmasını Türkçe anlatımla sporseverlerle buluşturuyor.

Michigan Wolverines ile Washington Huskies’in karşı karşıya geleceği final maçı 9 Ocak Salı günü Houston’da 75 bin kişilik NRG Stadium’da oynanacak. Karşılaşma, Türkiye’de Türkçe anlatımla saat 03.30’da canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak. 

Her iki takımın da namağlup olarak çıkacağı final maçında heyecan dorukta. Amerikan futbolu meraklılarının sabırsızlıkla beklediği karşılaşma ABD’de ESPN tarafından canlı yayınlanırken, maçın Türkiye’deki yayıncısı da S Sport Plus olacak. Sporseverler Michigan Wolverines vs. Washington Huskies karşılaşmasını Türkçe anlatımla canlı olarak veya tekrar izle seçeneğiyle diledikleri zaman S Sport Plus’tan izleyebilirler. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı