Karateciler kuşak atladı

Kemer Belediyesi Karate Takımı’nda yer alan 20 sporcu kuşak atlama töreninde yeni kuşaklarını taktı. Törene, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de katılarak sporcuları tebrik edip çeşitli hediyeler verdi.

Türkiye Karate Federasyonu’nun yılda üç defa düzenlediği karate kuşak atlama törenleri kapsamında 2023 yılının 2. dönem karate kuşak atlama töreni yapıldı.

Göynük Mahallesi’nde yer alan Ahucum Düğün Salonu’nun Kemer Belediyesi tarafından sporculara tahsis edilmesinden sonra Karate Antrenörü Emin Akar eşliğinde geleceğin karatecileri yetiştiriliyor.

Her yıl üç defa yapılan karate kuşak atlama törenleri kapsamında Kemer Belediyesi Karate Takımı’nda yer alan 20 sporcu kuşak atlayarak yeni kuşaklarını taktı.

Belediye Başkanı Topaloğlu ile Belediye Başkan Yardımcısı Gül, yeni kuşaklarını takan sporculara çeşitli hediyeler vererek spor hayatında başarılar diledi.

Tören sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak spora ve sporculara destek olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Emin Akar hocamız eşliğinde geleceğin karatecilerini yetiştiriyoruz. Kuşak atlama töreninde yeni kuşaklarını takan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başlarılar diliyorum.” dedi.

Karate Antrenörü Emin Akar ise bir üst kuşağa geçen 20 sporcunun müsabakalara katılmaya hak kazandıklarını belirterek, amaçlarının Kemer Belediyesi adı altında milli takıma sporcu vermek olduğunu söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı