17. Edremit Şehit Hamdibey Güreşleri Yapıldı

17. Edremit Belediyesi Geleneksel Şehit Hamdibey Yağlı Pehlivan Güreşleri, Edremit Güreş Sahası’nda gerçekleşti.

Edremit Belediyesi tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen güreşler 26 Temmuz Çarşamba günü saat 18:00’de düzenlendi. Merakla beklenen yağlı güreşlere halkın katılımı oldukça fazlaydı. Pehlivanların er meydanına çıkmasıyla yoğun kalabalığın coşkusu arttı.

500 güreşçinin yarıştığı güreşlerde başpehlivanlıkta 32 pehlivan er meydanına çıktı. Güreş severlerin heyecanla takip ettiği güreşlerde Başpehlivanlığı finalde rakibi İsmail Balaban’ı mağlup eden Mustafa Taş kazandı. Ödülü Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve Balıkesir Büyükşehir Başkan Vekili Birol Şahin verdi.

Başaltı pehlivan güreşinde ise birinciliğin sahibi Necip Hal oldu. Ödülünü Edremit Belediye Meclis Üyesi ve Güreş Ağası Cemil Karabıyık verdi.

Güreşlere; Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Balıkesir Büyükşehir Başkan Vekili Birol Şahin, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, Edremit Belediyesi Meclis Üyesi ve Güreş Ağası Cemil Karabıyık, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile güreşseverler katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı