Türkiye’nin En Güvenilir Sunucu Hizmetleri

Türkiye’nin en genç bilişim şirketlerinden birisi olan Onur Bilişim her geçen gün büyümeye devam ediyor. Hizmet kalitesini artırmaya devam eden şirket, müşterilerine sorunsuz, güvenilir ve hızlı bir altyapı sunmaya çalışıyor. Sahip olduğu sunucuların güvenliği en üst seviyede sağlayan şirket, yedeklemeler yaparak verileri tamamen kontrol altında tutmaktadır. Onur Bilişim şirketinin en çok tercih edilen hizmetleri arasında ilk sırada Windows VDS yer almaktadır. 100 TL + KDV’den başlayan fiyatlarla hizmet veren şirket, uygun fiyat politikası nedeni ile de tercih edilmektedir. En ufak paketlerden dahi şirketin sunucu kalitesini çok rahat bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Linux VDS Hizmetleri

Onur Bilişimin müşterilerine sunduğu bir diğer hizmet ise Linux VDS hizmetidir. Windows VDS gibi güçlü altyapıya sahip olan Linux VDS, web site sahiplerinin her ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Linux VDS hizmeti ile tüm web site yönetimsel işlemlerini yapabilir, istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Rakiplerine baktığımızda Onur Bilişimin oldukça ekonomik fiyatlar sergilediğini görüyoruz. Aynı Windows VDS hizmetinde olduğu gibi fiyatlar 100 TL + KDV şeklindedir. VDS ihtiyacı bulunmayan kişiler, sunucu ihtiyaçlarını da Onur Bilişim üzerinden karşılayabilirler.

Sunucu Kiralama

Son olarak sunucu kiralama hizmetleri hakkında bilgi vermek istiyoruz. Onur Bilişim, 2023 yılı itibari ile bünyesinde 120 bin internet sitesi barındırmaktadır. Müşterilerine 7/24 çağrı merkezi desteği sunan işletme, müşterilerine tamamen paylaşımsız trafik kapasitesi sunmaktadır. 1.500 TL+ KDV’den başlayan fiyatlarla hizmetlerde bulunan şirket, müşterilerinin verilerini güvence altına alabilmek için hem yedekli sistemler hem de üst düzey jeneratör hizmetleri kullanmaktadır. Uzun süreli enerji kesintilerinden etkilenmeyen Onur Bilişim müşterileri, internet sitelerinden daima maksimum miktarda performans almaktalar. Müşteriler, sunucu siparişi vermeleri durumunda kurumun anında tamamlandığını görebilirler. Hizmet kurulumu konusunda özel bir ekip yine müşterilere 7/24 destek vermektedir. Daha fazla bilgi için Onur Bilişim internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni