Romanya Sınırlarından Dünyaya Açılan Kapı Dristor Kebap

1999 senesinde Romanya’nın Bükreş kentinde Dristor Döner ve Kebap Restoranı olarak gıda sektörüne adım atan Pakcan kardeşler o günlerden bugüne kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeden eşsiz lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Romanya’nın başta Bükreş olmak üzere farklı kentlerinde yer alan AVM’lerinde ve yoğun trafiğin olduğu lokasyonlarda yer alan Dristor Döner ve Dristor kebap restoranları 12 şubesiyle adeta ülkede restoran zinciri oluşturmuştur.

Türk mutfağının ve damak tadının vazgeçilmez lezzetlerinden olan döneri Romanyalılarla buluşturan Dristor Döner 1999 yılında kurulduğunda küçük bir dükkan olarak gıda sektörüne adımını atmıştır. Mustafa Pakcan oğulları Ahmet Uğur Pakcan ve Kazım Fatih Pakcan ile beraber bu sektöre adım attığında “et bizim işimiz” sloganıyla hareket etmiştir. O günlerden bugüne ise emin adımlarla ve kalitesini bozmayarak ilerleyen Pakcan kardeşler, Romanya’nın gıda sektöründe bir numara olmayı başarmıştır.

Döner ve Steakhouse alanında ülkenin devleriyle yarışan Dristor kebap ve Dristor Döner, çok sayıda ziyaretçiyi ev konforunda ağırlamaktan mutluluk duyuyor. Adeta her ziyaretçisini evlerindeymiş gibi güvende hissettirmeyi ve eşsiz lezzetleriyle büyülemeyi ilke edinen işletme, böylelikle en kalabalık lokasyonlarda dahi kendine yer bulabilmiştir.

Pakcan kardeşler, iki farklı işletmenin işletmeciliğini başarıyla sürdürmüş olup, restoran ve gıda sektöründe olan tüm gelişmeleri benimsemiştir. Romanya gelip Bükreş’te Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerini eşsiz sunumlar eşliğinde deneyimlemek isterseniz Dristor Döner Restoranlarına şans vermelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni