Maxroom İtalyan Flos Aydınlatmalar

Maxroom olarak 2010 yılından bu yana Avrupanın en bilinen dekoratif ve mimari aydınlatma firmalarının ürünlerini ithal etmekteyiz. Son yıllarda yaşam stilleri ile birlikte evlerimizin ve ofislerimizin aydınlatma ihtiyaçları da değişiklik göstermişlerdir. Avrupalı, özellikle de İtalyan dekoratif aydınlatma üreticilerinin öncülükleri ile gelişen aydınlatma sektörü, Led teknolojisinin gelişmesi ile de ayrı bir boyuta taşındı.

Son yıllarda gelişen optik teknolojileri ve malzemelerle teknik ve dekoratif aydınlatma üreticileri yepyeni tasarımlar sunmaktadırlar. Dünyanın önde gelen Artemide, Flos, Bega, Foscarini, Ingo Maurer gibi onlarca firmanın tüm koleksiyonlarını sunan MAXROOM modern ve klasik ithal dekoratif aydınlatma koleksiyonunda her türlü ihtiyacınızın karşılığını bulabilirsiniz.

FLos, İtalyanın önde gelen dekoratif aydınlatma üreticilerindendir. Kurulduğundan bu yana sayısız başarıya ve ödüle imza atmıştır.  Aralarında Arco, Applique, Arielle, Skygarden, Noctambule ve G-O gibi bir çok modelin bulunduğu Flos dekoratif aydınlatma modelleri büyük ilgi görmektedirler.

Maxroom 2022 yılı ile birlikte güçlü ortaklıkları ile birlikte ithalatını yaptığı Flos ürünlerinin Avrupa standartlarında online satışını yapmaya başlamıştır.

Koleksiyonumuzda bulunan İtalyan Flos Aydınlatma çeşitleri şöyledir;

  1. Sarkıt Aydınlatmalar ve avizeler,
  2. Tavan aydınlatmaları ve plafonyerler,
  3. Duvar aydınlatmaları ve aplikler,
  4. Lambaderler ve ayaklı aydınlatmalar,
  5. Masaüstü aydınlatmalar,
  6. Bahçe ve dış mekan aydınlatmaları,
  7. Spot aydınlatmalar.

Maxroom ithal dekoratif aydınlatma koleksiyonu için 0850 225 05 09 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı