Hakem Berkay Yıldırım Kimdir?

Türkiye’de genç olmak gerçekten bambaşka bir şey. Yeni nesil gençler aldıkları eğitimler ile beraber kendilerini birçok alanda geliştirip başarılı olabiliyorlar. Bugün sizlere kendisini hem sosyal medya hem de futbol alanında geliştirmiş bir gencin hikayesinden bahsedeceğim. Biliyorsunuz ki her hafta bir gencin başarı hikayesinden bahsediyoruz. Birçoğu daha kimse tarafından bilinmiyor. Bir nebze de olsa onların sesini duyurabiliyorsak bizden daha mutlusu olamaz.

Türkiye’de futbol oynamak gerçekten zor. Hele bir de bu maçları yönetmek, hakem olmak ondan daha zordur. 25 Haziran 1998 yılında dünyaya gelen Berkay Yıldırım, Türkiye’nin en geç hakemlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. 2015 yılından bu yana hakemlik yapan Yıldırım, geleceğin en başarılı hakemlerinden birisi olacağının sinyalleri vermektedir.

Berkay Yıldırım Kimdir?

Türkiye’nin en genç hakemlerinden birisi Berkay Yıldırım yukarıda da belirttiğimiz üzere 1998 yılında dünyaya gelmiştir. 17 yaşında başladığı hakemlik kariyerini hala aktif olarak yürütmektedir. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yıldırım, gezip gördüğü yerleri sosyal medya hesabında paylaşarak güzel bir etkileşim de elde etmiştir. Sosyal medyada fenomen olan Yıldırım’ın hakem olarak da çok başarılı durumda.

Berkay Yıldırım, hakemlik haricinde sosyal medya ile de ilgilenmektedir. Sahip olduğu reklam ajansı üzerinden birçok kişiye hizmet vermektedir. Bugüne kadar birçok ünlü isim ile çalışan Berkay Yıldırım, ünlülerin sosyal medyadaki yüzü olmaktadır. Bizim Berkay Yıldırım gibi aktif, kendisini geliştiren gençlere ihtiyacımız var sayın okurlar. Kendisini çok tanımadığımız için hakkında daha fazla yer veremiyoruz. Ancak sosyal medya hesabından kendisini tanıma fırsatına sahip olabilirsiniz.

https://www.instagram.com/berkayyildirim/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı