Bebekler için İngilizce kursu

Müzik ve Şarkılarla İngilizce Eğitimi

Bebekler konuşmaya hazırlanan varlıklardır. Anne babalarından veya çevrelerinden gördükleri ve işittikleri dilde konuşurlar. Şayet çevresinde bir değil iki dil duyarlarsa zaten konuşmaya hazırlanan yetenekleri ikinci dili de kolaylıkla kabul edecektir. Bebekler için İngilizce kursu ebeveynleri ile birilikte yapılır. İngilizce kursumuz, anne babaların bebekleri ile farklı bir iletişim kurmalarının da bir yoludur. İngilizce şarkılar, oyunlar ve etkinlikler aralarındaki bağın farklı şekillerde kuvvetlenmesini sağlayacaktır. Bebeklere uyguladığımız eğitim, İngilizce şarkılar ve müziklerle başlar. Bebeklerimize dinleteceğimiz şarkılar ve sözleri özenle seçilmektedir. Konuşmayı yeni yeni öğrenen bebeklerin ağır İngilizce şarkılar dinlemesi beklenemez. Türü ve kelimeleriyle dikkatlerini çekecek şarkılar tercih edilir. Hareketli ve eğlenceli başlangıçlar yapılarak İngilizce sevdirilir.

Renkli ve Dikkat Çekici Eğitimler

Bebeklerin dikkatini renkli ve hareketli objeler dikkatini çeker. Bebekleri için İngilizce kursu eğitimlerimizde her konuya özel, itina ile hazırlanmış renkli etkinlikler kullanılmaktadır. Bebek dil eğitiminde uzman eğitimcilerimiz materyalleri kendileri hazırlamaktadır. Standart materyallerin yeterli olmadıkları konularda öğretmenlerimiz kendi materyalleri kullanmaktadır. Çocukların taklit etme yetenekleri çok kuvvetlidir. Bundan dolayı yapılan etkinliklerde veya dinletilen şarkılardaki kelimeleri İngiliz aksanı ile öğrenmeleri çok kısa sürmektedir. Öğretmenlerimizin hazırladığı materyallerle bebekler hedeflenen dil eğitimine ulaşırlar. Şarkılar, şiirler ve görsellerle eğitim bebekler için en ideal yöntemdir. Bu çağlarda kalıcı ve temelli eğitim vermek için öğretmenin etkisi asla unutulmamalıdır. Bundan dolayı kursumuz, çok küçük yaşlardaki çocuklara uygun eğitimi verecek kadro ile çalışmaktadır.

Bebeklere İngilizce Öğretirken Kullanılan Aktiviteler

Çocuklara ve bebeklere dil eğitimi yetişkinlere verilenlerden farklıdır. Yaşa göre değişir. Yapılan dil eğitimi araştırmalarında çocukların İngilizce öğrenmek için en uygun yaşar döneminin 0 ila 6 yaş aralığı olduğu tespit edilmiştir. Bebekler için İngilizce kursu programları günlük bir saate denk gelecek şekilde yapılmaktadır. Çünkü yapılan araştırmalarda 7 ile 33 ay arasındaki bebeklere günde 1 saatlik eğitimin İngilizce öğrenmek için yeterli olduğu tespit edilmiştir. 18 hafta hergün 1 saat yapılan eğitimde 7 aylıktan itibaren başlayan bebekler 74 kelime öğrenmektedir. Verdiğimiz eğitimlerde yoğun olarak kullandığımız aktiviteler:

  • Drama ve rol yapma
  • Gösteri
  • Soru cevap
  • Pandomim
  • İkili veya grup çalışmaları taklit ve tekrar etmelerini sağlayan etkinliklerdir.

https://www.bilisselakademi.com/

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı