Yazar Merve Gülcemal Canik'te

‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ kapsamında yazar Merve Gülcemal vatandaşlara bir araya gelecek.

Canik Belediyesi ilçedeki vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.  ‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ kapsamında yazar Merve Gülcemal “Peygamber İzinde Aile Olmak” adlı konferansıyla Canik’te vatandaşlarla bir araya gelecek. Canik Belediyesi,  yazar Merve Gülcemal tarafından imzalanan çocuk kitaplarını sosyal medya hesapları üzerinden düzenlediği çekilişle hediye edecek. ‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ kapsamında Yazar Merve Gülcemal’in katılımıyla düzenlenecek ‘Peygamber İzinde Aile Olmak’ adlı konferans 23 Aralık 2022 tarihinde saat 18.00’da Canik Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

Canik Kültür ve Sanatta Öncü

‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ kapsamında ilçede kültür ve sanat etkinliklerinin yıl boyunca devam edeceğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonumuz kapsamında ilçemizde her yaştan vatandaşımıza hitap eden kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyoruz. Kültür ve sanatta öncü bir kimliğe sahibiz.  Toplumun yapı taşı olan ailenin önemini hepimiz biliyoruz. İlçemizde aile ve çocuk alanında çalışmalara imza atan yazar Merve Gülcemal’i düzenleyeceği konferansla vatandaşlarımızla buluşturacağız. Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’nda yıl boyunca konferans, söyleşi, kültür gezileri, tiyatro, konser, sinema, eğitim ve daha birçok alanda kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Vatandaşlar Belirledi

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen anketle Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında düzenlenecek etkinliklerin vatandaşların istekleri doğrultusunda belirlendiğini dile getirdi. Başkan Sandıkçı, “Belediyemiz sosyal medya hesapları üzerinden düzenlediğimiz ankette vatandaşlarımıza ilçemizde görmek istedikleri ünlü isimleri ve farklı konu başlıklarında düzenlenmesini istedikleri etkinlikleri sorduk. Düzenlediğimiz anket çalışmasına vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösterdi. Bizler de Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu etkinlik takvimini vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hazırladık” ifadelerini kullandı.

 

Canik Belediyesi Kitaplarla Buluşturmaya Devam Ediyor

Canik Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden düzenlediği çekilişle Yazar Merve Gülcemal’in imzaladığı çocuk kitaplarını hediye edecek. Başvuruların Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yapıldığı çekilişin son katılım tarihi 22 Aralık 2022 olarak belirlendi. Kazananlar, Canik Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde yazar Merve Gülcemal’in gerçekleştireceği konferansta kitaplarını teslim alacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni