Samsung’dan sağlamlıkta çığır açan bir tablet: Yeni Galaxy Tab Active4 Pro

Samsung, ofis dışında da üretkenliği destekleyen, güçlü performansı ve taşınabilirliğiyle ön plana çıkan yeni işlevsel tableti Galaxy Tab Active4 Pro’yu tanıttı. Ordu standartlarında sağlamlık, gelişmiş üretkenlik özellikleri ve Samsung Knox güvenlik platformuna sahip Galaxy Tab Active4 Pro, günümüz iş dünyasının gereksinimlerine cevap verebilmek için tasarlandı.

 

Samsung’un tanıttığı yeni Galaxy Tab Active4 Pro, en zorlu çalışma ortamlarına ayak uydurabilecek sağlamlığa sahip olmasının yanı sıra, 10,2 mm kalınlığı, 674 gram ağırlığı, ince ve hafif çerçevesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Galaxy Tab Active4 Pro, aynı zamanda satış veya saha görevleri gibi ofis dışı kullanımlar için de kolay taşınabilirlik sunuyor. 

 

Corning® Gorilla® Glass 5 kaplamalı Galaxy Tab Active4 Pro, çizilmelere ve hasarlara karşı dayanıklılık özelliğine sahip, güçlendirilmiş camların da ötesinde bir performans sergiliyor. Cihaz aynı zamanda, tek başına 1 metreye, kutu içeriğinde bulunan koruyucu kapakla birlikte 1,2 metreye kadar yüksekten düşmelere karşı dayanıklı. Galaxy Tab Active4 Pro ayrıca, entegre S Pen ile toza ve suya karşı IP68 dayanıklılık derecesine sahip. Cihazın aşırı yüksek, sıcak ve nemli ortamlarda dayanıklılığını sağlayan MIL-STD-810H uyumluluğu da bulunuyor. 

 

İster sahada ister masa üstünde kullanım  

Galaxy Tab Active4 Pro, sahada çalışanların işini kolaylaştırmak için tasarlandı ve kendine özgü çalışma ortamlarına ayak uydurabilen çeşitli özelliklere sahip. Anahtar haritalamaözelliği, şirketlere cihaz anahtarlarını programlayarak, işin yürütülmesi için önemli ya da sık kullanılan uygulamaları tek dokunuşla açabilme olanağı sunuyor. Ekranın dokunmatik hassasiyeti de eldivenle kullanıma uygun hale getirilebiliyor ve böylece çalışanlar, güvenlik ve sağlığını riske atmadan cihaz üzerinde çalışabiliyor. 

 

Çalışanlar sahadayken, cihaz seslerini duymaları zor olabiliyor ve bu da yanlış anlama ya da hatalara yol açabiliyor. Galaxy Tab Active4 Pro, artan azami ses düzeyiyle bu soruna çözüm sunuyor ve böylece çalışanlar, kalabalık hastane koridorlarından gürültülü şantiyelere kadar her yerde cihazın sesini net bir şekilde işitebiliyor. 

 

Galaxy Tab Active4 Pro, Samsung ve üçüncü taraf iş ortaklarının farklı aksesuarlarıyla da uyumlu. Galaxy Tab Active4 Pro'nun kayışlı veya stantlı ergonomik tasarımlı kılıflardan şarj kılıflarına, takılabilir klavye kılıflarına ve giyilebilir barkod tarayıcılara uzanan geniş aksesuar kataloğu bulunuyor.

 

Günümüzün mobil işletmelerini desteklemek için geliştirildi

Dışarıdan sağlam, içeriden ise incelikli bir cihaz olan Galaxy Tab Active4 Pro, Samsung'un sektördeki lider yazılımları ve güçlü donanımlarına sahip. Sezgisel One UImobil deneyimi, daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunarken, sekiz çekirdekli gelişmiş işlemci, daha yüksek işlem hızlarıyla çalışanların bağlantıda ve üretken kalabilmesini sağlıyor. Galaxy Tab Active4 Pro ayrıca isteğe bağlı bir microSD kart ile yükseltilebilir depolama alanı sunuyor. Bu sayede çalışanlar tüm önemli dosyaları cihazlarının belleğinde saklayabiliyor. 

 

Yerleşik Sub6 5G ve Wi-Fi 6 bağlantısı sayesinde çalışanlar, en önemli anlarda bağlantıları kopmadan, yüksek hızlarda ve düşük gecikme süreleriyle çalışabiliyor. Galaxy Tab Active4 Pro ayrıca özel ağ hizmeti için CBRS'yi (Ortak Geniş Bant Radyo Hizmeti)  destekleyebiliyor. Böylelikle işletmeler kendi güvenilir ve ölçeklenebilir ağlarını kullanabiliyor. 

 

Galaxy Tab Active4 Pro, gelişmiş yakın alan iletişimi (NFC) ve POS (Satış Noktası)  için Samsung’un savunma sınıfı mobil Knox Güvenlik Platformuna sahip. Bu da cihazı perakende işletmeleri için özellikle güçlü ve güvenli bir araç haline getiriyor. İster kasada monte edilmiş, ister taşınabilir bir satış noktası olarak kullanılıyor olsun, Galaxy Tab Active4 Pro, daha hızlı ve daha kolay ödeme olanağı sunarak müşteri memnuniyeti sağlıyor. Knox Capture sayesindeyse, gerçek zamanlı envanter takibi ve kontrolü için kurum genelinde barkod tarayıcı olarak kullanılabiliyor.

 

Hem değiştirilebilir pili hem de POGO hızlı şarj özelliği sayesinde Galaxy Tab Active4 Pro, cihazınızı hızla şarj edebiliyor. Ayrıca Pilsiz Mod ile kioskta veya aküsüz bir araçta cihaz kesintisiz olarak kullanılabilirken, aynı zamanda yüksek sıcaklıktaki ortamlarda bile pil sağlığının azalması engelleniyor.

 

Çalışanların sahadan ofise bağlanmasını gerektiren görevlerde Galaxy Tab Active4 Pro, Samsung DeX aracılığıyla harici bir ekrana kolayca bağlanabiliyor ya da tablet üzerinde masaüstü ara yüzünün görüntülenebilmesini sağlayan Bağımsız Mod’da kullanılabiliyor.

 

Entegre, gerçek zamanlı korumayla içeride de güçlü 

Mobil iş gücünün artmasıyla birlikte güvenlik hiç bu kadar önemli olmamıştı. Bu nedenle Samsung, BT ekipleri için tek bir cihaz üzerinde filonun tamamında cihaz yapılandırmasını, güvenliğini, yönetimini ve analizini kolaylaştıran hepsi bir arada bir platform olan Knox Suite'i sunuyor. Samsung'un savunma sınıfı güvenlik platformu Samsung Knox, Galaxy Tab Active4 Pro'da tam entegre donanım ve yazılım koruması sunuyor. Platform, günümüzün çalışanlarının karşılaşabileceği, giderek artan güvenlik tehditlerine karşı uçtan uca ve gerçek zamanlı koruma sunuyor.

 

İşletmeleri uzun vadede koruma altına almak için Android ile yakın işbirliği yapan Samsung, önde gelen güvenlik araştırmacıları ve ortakları tarafından keşfedilen bilgileri paylaşarak sürekli gelişen güvenlik sorunlarına cevap verebiliyor. Galaxy Tab Active4 Pro ayrıca, beş yıla kadar güvenlik güncellemeleri ve üç işletim sistemi yükseltmesi boyunca devam eden güncelleme desteği sayesinde hem içeriden hem de dışarıdan güç ve dayanıklılık sunabilecek biçimde tasarlandı. 

 

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı, Mobil Deneyim Bölümü Global B2B Ekibi Başkanı KC Choi, Galaxy Tab Active4 Pro ile ilgili şunları söyledi: “Günümüzün her yerden çalışmayı mümkün kılan dünyası, kullanıcılar nerede olursa olsun, görevlerini yerine getirebilmelerini sağlayabilen, daha sağlam, taşınabilir ve bağlantılı cihazlara yönelik bir talep yaratıyor. İşlevsel tabletimiz Galaxy Tab Active4 Pro’yu tasarlarken de yalnızca taşıması kolay ve dayanıklı değil, aynı zamanda üretkenliği destekleyecek ve sahada çalışanların gün boyu işlerine devam edebilmesini sağlayacak bir tablet geliştirmeye özen gösterdik.”
 

Yeni Galaxy Tab Active4 Pro, Eylül ayından itibaren Avrupa'nın bazı bölgelerinde, 2022 yılı sonundaysa Asya, Latin Amerika, Kuzey Amerika ve Orta Doğu'da satışa sunulacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni