Samsung Galaxy Tab S8 serisinin gelecekten ilham alan tasarım hikâyesi!

Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en güçlü performansa sahip ve en büyük tablet olan Galaxy Tab S8 Ultra’nın da aralarında bulunduğu yeni Galaxy Tab S8 serisi, incelikle düşünülmüş tasarım özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 3 farklı modelle sunulan serinin tasarım detayları, tamamen kullanıcı odaklı bir bakış açısıyla geliştirildi. 

 

Galaxy Tab S8, S8+ ve Galaxy Tab S8 Ultra’dan oluşan yeni Galaxy Tab S8 Tablet serisi, gelişmiş donanım ve üretkenlik özellikleri ile kullanıcılara hem iş hem eğlence için kusursuz bir özgürlük ve esneklik sunuyor. Galaxy Tab S8 serisinin tasarımının altında yatan detaylar, ona bugüne kadar geliştirilmiş en büyük, en cesur ve en işlevsel tablet serisi olma özelliğini kazandırıyor.

 

Samsung, üç farklı modelle satışa sunulan ilk Galaxy Tab S serisini tasarlarken, cihazların güçlü yönlerini yansıtan yüksek performanslı ve ince bir tasarım geliştirmeye odaklandı. Cihazların tasarımı, şekli, malzemeleri ve renklerinin bir bütün olarak değerlendirilmesinin yanı sıra tüm temel özelliklerinin sadeleştirilmesiyle ikonik bir tasarım elde edildi.

 

En sürükleyici tablet deneyimi sunmak için tasarlandı: Galaxy Tab S8 Ultra

Rafine, şık ve göz alıcı tasarımıyla, Galaxy Tab S8 serisi, kullanıcılara aynı zamanda güçlü bir performans sunmaktan da geri kalmıyor. Galaxy Tab S8 serisinde, Tab S serisinde kullanılan en ince çerçeve yer alırken, Galaxy Tab S8 Ultra kullanıcıları da bu cihazın geniş 14.6 inç ekranı sayesinde en sürükleyici tablet deneyiminin keyfini deneyimleyebiliyor. Seride ayrıca, kullanıcıların üretkenlik seviyelerini daha da artıracak birçok aksesuar yer alıyor. Bunlar arasında yeni Galaxy Tab S8 Ultra Book Cover Klavye ile 360 derece dönebilen Galaxy Tab S8 için yeni bir ‘Bantlı Kılıf’ da bulunuyor. 

 

Seri, yüksek dayanıklılık sağlayan ‘Armor Alüminyum’ malzeme ile donatıldı

Galaxy Tab S8 serisinde yer alan üç cihazda da ikonik ve çarpıcı bir görüntü sunan, siyah ve daha geniş, çizgisel bir yerleşim kullanılıyor. Ayrıca, Galaxy Tab S8 serisi cihazların yüzey kısmında, çarpıcı bir görünüm sunan, aynı zamanda hafif yapısıyla yüksek dayanıklılık sağlayan Armor Alüminyum malzeme bulunuyor. Galaxy Tab S8 Ultra için zamansız ve şık Graphite, Galaxy Tab S8 ve S8+ için Gold ve Silver renk seçenekleri bulunuyor. Samsung’un inovasyon yaklaşımını özgün bir tasarım felsefesiyle sunan seri, izleme, bağlantı ve üretkenlik konusunda üst düzey bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni