Kurumsal Web Tasarım Ajansı, Yazılım Hizmetiyle KOBİ’lerin Çözüm Ortağı Oldu

Türkiye’de 3 milyonun üzerinde KOBİ bulunuyor. KOBİ’lerin ürün ve hizmetlerini online platformlara taşıma sürecinde ise hâlâ alınacak önemli bir yol var. Kurumsal web tasarım ajansı Göksoy Medya, geliştirdiği yazılım çözümleri ve sunduğu teknik hizmetlerle işletmelerin, markaların ve yeni girişimlerin dijitale adım atmasını sağlıyor.

Amaç yazılımı ulaşılabilir hale getirmek

Göksoy Medya, yazılım uzmanı Sefa Göksoy tarafından 2008 yılında Çorum’da faaliyetlerine başladı. Web tasarım ve yazılım ajansı, işletmelere sunduğu çözümlerle Çorum’da ve çevre illerde müşteri portföyünü genişletti. İlerleyen yıllarda restoran, e-ticaret ve bayi yönetimi üzerine geliştirdiği yazılımlarla markalar için önemli çözümler sunan ajans, İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde ikinci ofisini açtı.

Kurumsal yazılım çözümleri, dijital dönüşümün önemli bir parçası olarak gören ajans, 14 yılı aşkın sağladığı hizmetle bu zamana kadar binden fazla markanın web projelerinde yer aldı. Göksoy Medya’nın en önemli amacı ise yazılımı ulaşılabilir hale getirmek. Dijital teknolojiler yaşamın her alanında önemini artırırken, Türkiye’de profesyonel bir web tasarım ajansına ulaşmak markalar için kolay olamayabiliyor. Türkiye’den son bir yıl içinde 30 bine yakın yazılımcının yurt dışındaki ülkelere gittiği düşünüldüğünde, durumun ciddiyeti görülüyor. İstanbul, Çorum ve birçok şehirde her sektöre özel çözümler sunan web tasarım ve yazılım ajansı Göksoy Medya, profesyonel kadrosu ile markalar için fark yaratmaya devam ediyor.

Web tasarım ajansı hangi yazılım hizmetlerini veriyor?

Yazılım nedir sorusunun yanıtı oldukça geniş. Bilgisayar, mobil cihazlar, akıllı ev teknolojileri ya da kiosk gibi yapılar için yazılım geliştirilebiliyor. Yazılım alanları nelerdir sorusunun yanıtı olan mobil, web ve platform yazılımları alanında, Göksoy Medya binlerce müşterisi ve on yılın üzerindeki deneyimi ile en iyi hizmetler sağlıyor. İstanbul web tasarım ajansları içinde öne çıkan şirket, aşağıdaki konularda markalara hizmet veriyor:

  • Web tabanlı yazılım
  • Mobil uygulama yazılımı
  • E-ticaret yazılımı (e-ihracat)
  • Yazılım geliştirme ve proje danışmanlığı

Web ajansı kurucusu Sefa Göksoy, yazılım hizmetlerine yönelik ilginin son dönemde arttığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Türkiye’de dijital girişimciliğe yönelik yüksek bir ilgi var. Fikirleri hayata geçirmek içinse bir adım atmak gerekiyor. Ajans olarak biz de bunu sağlıyoruz. Kurumsal web siteler tasarlıyor, klasik perakendeden e-ticaret geçmek isteyen markalar için e-ticaret altyapısı kuruyoruz. Özellikle son dönemde, yurt dışına ürün satmak isteyenler için e-ihracat konusuna ilgi arttı. Çalışma modelimiz, projenin planlanmasının ardından yazılım sürecini takvime uygun şekilde tamamlamak ve iş sonrasında 360 derece destek sunmak. PHP, pyhton, swift gibi birçok dilde uzman yazılımcı ekibimiz ile markalar için değer yaratmaya devam ediyoruz.

Her sektöre uygun yazılım uygulamaları

Göksoy Medya, proje bazlı yazılım hizmetinin yanı sıra geliştirdiği yazılım çözümleriyle işletmelerin dijital dönüşümüne yardımcı oluyor. Yazılım ajansı tarafından geliştirilmiş yazılımlar arasında GM-Restaurant, GM-Eticaret ve GM-Bayiyönetim çözümleri bulunuyor. Her biri, KOBİ’lerin önemli ihtiyaçlarına odaklanan bu yazılımlar yüzlerce işletme tarafından kullanılıyor.

İstanbul ve Çorum ofisleri üzerinden markalara profesyonel web tasarım hizmeti vermeyi sürdüren Göksoy Medya, inovatif yazılım çözümleri ile işletmenizi geleceğe taşımaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı