Küçük Bir Rica 3 Haziran'da Zorlu PSM'de!

Zorlu PSM’nin tiyatronun sürdürülebilirliğini sağlamak ve tiyatro külliyatının özgün içeriklerle zenginleşmesine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği eğitim programı PSM Atölye’de şekillenen ve Sahne 367’nin prodüksiyonu olan Küçük Bir Rica oyunu Dila Yağcı’nın tek kişilik performansıyla Zorlu PSM’de!

 Sınırların kaybolduğu bir dünyada kendi sınırlarını çizmeye çalışan editör yardımcısı genç bir kadının hikayesinin anlatıldığı Küçük Bir Rica 3 Haziran Cumartesi saat 16.00’da Zorlu PSM’de sahnelenecek.

Zorlu PSM’nin tiyatro alanında sektöre yeni yetenekler kazandırmak hedefiyle, ücretsiz olarak geçen yıl başlattığı tiyatroda yönetmenlik, tiyatro yapımcılığı ve dramatik yazarlık eğitim programlarını içeren PSM Atölye’nin ilk oyunlarından Küçük Bir Rica, bu sezon Sahne 367 yapımcılığında sahnelenmeye başlandı. Turgay Korkmaz’ın yazıp yönettiği ve Dila Yağcı’nın oynadığı oyunda, sınırların kaybolduğu bir dünyada kendi sınırlarını çizmeye çalışan editör yardımcısı genç bir kadının hikayesi anlatılıyor. “Günlük hayatımızda hayır diyebildiğimiz, sınır çizebildiğimiz veya isteyerek mesafe koyabildiğimiz kaç kişi ya da kaç durum var? Bu konuda gerçekten yeterince özgür olabiliyor muyuz yoksa kendimizi kandırdığımız noktalar var mı?” gibi sorulara cevaplar arayan Küçük Bir Rica 3 Haziran Cumartesi saat 16.00’da Zorlu PSM’de.

Bilet Fiyatları:

Genel Satış – ₺165,00

Öğrenci- ₺110,00

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni