Hepsiburada’dan oyun severlere büyük müjde: Heyecanla beklenen FIFA23’ün kutulu versiyonu Türkiye’de ilk kez Hepsiburada’da

Hepsiburada, oyunseverlerin aylardır heyecanla beklediği FIFA23’ün kutulu versiyonu Türkiye’de öncelikli ve ilk adresi oldu. Futbol ve oyun tutkunlarının vazgeçilmezi FIFA23, yarın ilk önce Hepsiburada’da satışa sunulacak.

 

İstanbul, 28 Eylül 2022 – Türkiye’nin ‘En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası‘ Hepsiburada, futbol ve oyun tutkunlarının aylardır bekledikleri müjdeyi verdi.

 

Hepsiburada, dünyanın en çok oynanan ve sevilen bilgisayar oyunlarından olan ve yeni sürümü aylardır heyecanla beklenen FIFA 23’ün kutulu versiyonunu Türkiye’de oyunseverler ile buluşturacak ilk platform oluyor. Bilgisayar oyunları devi EASports’un Playstaion 4 ve Playstation 5 için çıkardığı en yeni futbol oyunu FIFA 23, yarın genel satışından bir gün önce Türkiye’de önce Hespiburada’da satışa çıkacak.

 

Tüm dünyada oyunseverlerin tutkusu EA SPORTS™ FIFA 23, daha gerçekçi oynanış sunan HyperMotion2 teknolojisi, hem erkekler hem kadınlar FIFA World Cup™, kadın kulüp takımlarının eklenmesi, çapraz oyun özellikleri ve daha fazlası ile ‘dünyanın en sevdiği oyunu’ önce Hepsiburada kullanıcılarıyla buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni