Hepsiburada İş Ortağım ile işini büyütecek dijital gücün burada

Türkiye’nin ‘En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası’ Hepsiburada, kazançlı, kaliteli ve güvenli e-ticaret için kendisini seçen 150 bini aşkın iş ortağından oluşan bu büyük aileye ve katılacak yeni aile üyelerine pek çok fırsat sunuyor. E-ticarette Hepsiburada’nın İş Ortakları, finanstan reklama, lojistikten eğitime kaçırılmayacak çok sayıda desteğe ek olarak, komisyon avantajı ve reklam desteğinden yararlanacaklar.

 

E-ticarete atılmak, ürünlerini Türkiye’deki ve dünyadaki milyonlarca müşteriye ve dünyaya açmak, hızlı, kaliteli, güvenli ve yüksek standartlarda e-ticaret imkanından yararlanmak isteyen 150 bini aşkın KOBİ ve diğer işletmenin tercihi Türkiye’nin Hepsiburada’sı, satıcıları ve iş ortaklarıyla oluşturduğu bu büyük aileyi daha da genişletmeyi hedefliyor. Hepsiburada ‘İş Ortağım’la,  aile üyelerinin operasyonel ve finansal her türlü yükünü hafifletecek ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

 

Finanstan reklama, eğitimden yurtdışına uzanan güçlü Hepsiburada desteği

 

Hepsiburada iş ortakları, HepsiLojistik’in uzman desteği, güçlü altyapısı, 24 saat kesintisiz hizmeti ve hızıyla, stoklamadan adreslemeye, paketlemeden kargolamaya e-ticarette birçok maliyetten, zamandan ve iş yükünden tasarruf edebiliyor. Ayrıca HepsiJet ile gün seçerek kargolama yapabiliyor. 

 

Tüm bunların yanı sıra, Hepsiglobal ile birden fazla ülkede satış yapma imkanıyla ürünlerini yurtdışına da açabilen Hepsiburada iş ortakları, ürün, sipariş, reklam yönetimleri ve kampanyalar hakkında eğitimler alarak işlerini geliştirebiliyor. 

 

Hepsiburada’nın aile üyeleri farklı sektörlerdeki iş ortakları sayesinde akaryakıt, kutu ve ambalaj tedariki, ürün fotoğraf çekimi, araç kiralama gibi hizmetlerden avantajlı olarak yararlanabiliyorlar. Yapı Kredi, ING, Akbank, Garanti,  Denizbank, Finansbank, Küveyt Türk başta olmak üzere pek çok banka, Allianz ve Sigortam.net gibi sigorta şirketi yanında, BP, Aytemiz, Petrol Ofisi ve Shell gibi akaryakıt firmaları, sağlık hizmetleri, sosyal kulüp üyelikleri gibi farklı alanlarda da fırsat yakalayabiliyor. 

 

Hepsiburada ailesinin yeni iş ortakları, tüm fırsatlara ek olarak, komisyon avantajı ve reklam desteğinden de yararlanacaklar. Böylece Hepsiburada iş ortağı olarak e-ticarete yeni atılacak işletme ve girişimciler, ilk anlarından itibaren ihtiyaç duydukları her anda Hepsiburada’nın tecrübesini, uzman rehberliğini ve finanstan eğitime kadar uzanan geniş ve güçlü desteğini yanlarında bulacaklar.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni