Çeşme'ye değer katacak proje: “Alaçatı Modern Yola Çıktı"

Kültür sanat alanında yaptığı projelerle adından söz ettiren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, modern sanat merkezi projesi Alaçatı Modern Projesini hayata geçiriyor.

Göreve geldiği günden itibaren sözlerini tek tek gerçekleştiren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Kentlerin kültür, sanat ve sporla var olduklarının altını çizen Oran, Alaçatı’da yepyeni bir projenin startını verdi.

Arkas Holding işbirliğiyle gerçekleştirilen, Bodrum ve giriş katlarında, toplamda yaklaşık 2.000 metrekare bir alanda, süreli sergi salonu, sabit sergi salonu, kafe, etkinlik ve atölye salonları ile depo alanlarından oluşan modern sanat merkezi projesi Alaçatı Modern Alaçatı’nın çehresini değiştirecek.

Alaçatı’da âtıl bir binanın yıkarak yerine Alaçatı Modern Projesi’nin yapımına başlandığını belirten Oran, “Göreve geldiğimizde Çeşme’yi kültür, sanat ve sporla anılan bir kent yapacağımıza, işimizi, aşımızı büyüterek herkesin yüzünün güldüğü mutlu bir Çeşme yaratacağımıza söz vermiştim. Bütün sözlerimizi adım adım gerçekleştiriyor olmaktan gurur duyuyorum. Alaçatı’ya değer katacak Alaçatı Modern’i kısa sürede tamamlayarak Çeşmeliler’in hizmetine sunacağız. Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni