Bruce Willis ve Megan Fox, Bir Caninin İzinde! “Switchgrass'ta Geceyarısı", Türkiye'de İlk Kez TV'de

SPI International, işlediği seri cinayetlerle Teksas’ın en tehlikeli canisi olarak bilinen “Kamyon Durağı Katili’nin” gerçek öyküsünden esinlenen FilmBox Original içeriği Switchgrass’ta Geceyarısı (Midnight in the Switchgrass) filmini FilmBox Extra ve streaming platformu FilmBox+ ekranlarında Türkiye ekran prömiyeri olarak sunuyor. Heyecan ve temponun hiç düşmediği filmde Hollywood efsanesi Bruce Willis, genç kuşağın en güzel aktrislerinden Megan Fox’a eşlik ediyor.

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, gerçek bir suç dalgasının öyküsünü anlatan son derece sürükleyici bir filmi, aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra kanalında ve izleyici odaklı yeni nesil streaming platformu FilmBox+ ekranlarında TV prömiyeri olarak sunuyor.

FilmBox Original içeriği Switchgrass’ta Geceyarısı (Midnight in the Switchgrass), 25 Mart günü Türkiye ekran prömiyeri olarak FilmBox Extra ekranlarında olacak ve bu tarih itibarıyla FilmBox+ ekranlarında izlenebilecek. 

Hollywood efsanesi Bruce Willis ve genç kuşağın en güzel aktrislerinden Megan Fox’u bir araya getiren FilmBox Original içeriği filmin senaryosu, işlediği seri cinayetlerle Teksas’ın en tehlikeli canisi olarak bilinen “Kamyon Durağı Katili’nin” gerçek öyküsünden yola çıkıyor. Bir suç örgütünün izini süren FBI ajanları Karl Helter (Bruce Willis) ve Rebecca Lombardo (Megan Fox), başarıya çok yakınken, ellerindeki deliller onları bir anda bir seri katilin peşine düşürür. Teksas’ın en tehlikeli canisi olarak bilinen “Kamyon Durağı Katili’nin” peşine düşen ikili, yerel kanun savunucusu Byron Crawford (Emile Hirsch) ile iş birliği yapar. Sürek avı sürerken Rebecca’nın bir anda avcı iken av haline gelir. Karl ve Byron, Rebecca’yı kurtarmak için zamanla yarışırlar.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni