PMPL Türkiye Lig Aşamasının birincisi Beşiktaş Esports oldu

Beşiktaş Esports takımı yeni formatıyla rekabet dolu karşılaşmalara ev sahipliği yapan 2022 PMPL Türkiye Güz Sezonu’nu birinci sırada tamamladı. Turnuvanın final maçları 7 – 9 Ekim tarihleri arasında oynanacak.

 

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE’ın 2022 PMPL Türkiye Güz Sezonu’nun lig aşaması sona erdi ve Beşiktaş Esports takımı ligi ilk sırada tamamlamayı başardı. Üç aşamalı olarak gerçekleşen sezonun final maçları ise 7 – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Heyecan dolu mücadelelere ev sahipliği yapan lig aşamasında birçok takımın ön plana çıktığı karşılaşmalar izlendi. Bu süreçte Beşiktaş Esports, S2G Esports, Fire Flux Esports ve Next Rüya rekabeti ileri seviyeye taşıyan takımlar oldu. Takımların üç aşamalı lig döneminde aldıkları toplam puanlar şu şekilde;

 

Toplamda 150 bin dolarlık ( yaklaşık 2,8 milyon TL) ödül havuzuna sahip turnuvada Lig aşamasında genel sıralamada ilk 16’ya giren takımlar ilk puanlarıyla 7 – 8 – 9 Ekim tarihlerinde düzenlenecek final aşamasına çıkacak. Aldıkları bu puanlar lig aşamasındaki kazanılan bonusların tamamına eşit olacak. Finallerde ilk sekize kalan takımlar ise doğrudan PMPL Avrupa Şampiyonası’na katılacak.

 

PMPL Türkiye turnuvasında iki sezonda toplanan tüm puanların sonucunda, en çok puanı alan iki takım PMGC’ye (PUBG Mobile Dünya Şampiyonası) gitmeye hak kazanacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni