Oryantiring Şampiyonası Başlıyor

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) organizasyonuyla düzenlenecek olan ve 15 ayrı şehirde 34 kulübün yer alacağı DOSTUM Oryantiring Yarışları 8 Eylül Perşembe günü (yarın) başlıyor.

 

İnegöl, Eylül ayında birbirinden coşkulu organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Bu programlardan biri de DOSTUM organizasyonuyla düzenlenecek olan Oryantiring Yarışmaları. Türkiye geneli yapılacak organizasyonda, 15 şehirde 34 ayrı kulüp yer alacak. 300 sporcunun 4 gün boyunca kıyasıya mücadele edeceği Oryantiring Yarışları, 8-9-10-11 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

4 GÜN SÜRECEK YARIŞMA PROGRAMI

DOSTUM Oryantiring Yarışlarının startı 8 Eylül’de Kocayayla’dan verilecek. 4 gün boyunca büyük çekişmeye sahne olacak yarışmaların ilk günü uzun mesafe yarışları olarak Keles Kocayayla’da gerçekleştirilecek. 9 Eylül Cuma günü İnegöl merkezde sürat yarışları ve antrenör yarışları ile gece yarışları yapılacak. 10 Eylül Cumartesi günü ise İnegöl merkezde sürat yarışları ve akşamında İnegöl Kent Müzesi çok amaçlı salonunda oryantiring üzerine söyleşi yapılacak. Söyleşide aynı zamanda yarışmaların harita çizimini de yapan Pawel Bıederman oryantiring üzerine anlatımlar gerçekleştirecek. Oryantiring yarışmalarının final gününde de 11 Eylül Pazar günü sabah sürat yarışları ile başlayıp öğleden sonra 4 günün ortalamasına göre belirlenecek dereceler neticesinde ödül töreni yapılacak.

 

ÖDÜL TÖRENİ PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

Tüm vatandaşların ve sporseverlerin katılabileceği ödül töreni, 11 Eylül Pazar günü Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Alper Taban, ulusal bir oryantiring yarışması olan organizasyona tüm ilçe halkını davet etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni