D Smart’ta yayınlanan Bol’ca Futbol’a teknik direktör Sami Uğurlu konuk oldu

Kasımpaşa’dan ayrıldığı süreci anlatan Sami Uğurlu; “Bir önceki sezon iyi bir takım, iyi bir oyun ortaya koyduk. Yeni sezona da bu moralle ve daha iyi hedeflerle başladık. Takıma iyi oyuncuları takviye etmek istedik. Ancak beklediğimiz gibi olmadı. Muleka, Umut Bozok, Doğucan ve Eren Elmalı takımdan ayrıldı. Spajic ve Tarkan’ın da uzun süreli sakatlıkları oldu. Başka ayrılıklar da oldu. Bunun üzerine fazla oyuncu alamadık. Stopere ihtiyacımız vardı, alamadık. Fenerbahçe maçında stoperimiz yoktu. Oyun olarak altta kaldık. Skor üretmekte zorlandık. Zor bir fikstür ile sezona başladık ama ayrılığı bu maçlara bağlamamak lazım. Ama sıkıntımız maçlara bu kadar eksik kadroyla çıkmak, planlama olarak eksik kaldık.” dedi.

 

Kasımpaşa’dan kendi ayrıldığını vurgulayan Uğurlu; “Süper Lig’de ve 1. Lig’den bazı takımlardan teklif aldım. Görüştüğüm takımlarla karar verip anlaşsam bile ayrılıklar çok yaşanıyor. Benim aynı sezon içindeki ikinci hakkım olduğu için doğru karar vermem gerekiyor. Maddi konularla ilgili bir beklentim yok. Ben sadece yakalayacağım başarıya odaklandım. Kasımpaşa’da olduğu gibi çalıştıracağım takımla yukarıya doğru bir ivme yakalamak istiyorum.” diye konuştu.

 

A Milli Takımın Lüksemburg ve Faroe Adaları maçlarındaki performansını değerlendiren Sami Uğurlu; “Bence şu ana kadarki en iyi milli takım jenerasyonuna sahibiz. Oyuncularımızın büyük bölümü Avrupa’da oynuyor. Takımda eksiğimiz vardı deme şansımız yok. Oynayan oyuncuların hepsi iyi. Demek ki burada bir eksik var. Eldeki kaliteli kadroyu sahaya yansıtamayan bir takım var. Bunun sorumlusu sadece oyuncular veya hoca diyemeyiz. Bir bütün olarak eksik var. Tabi ki Kuntz’un da eksikliği var. Maç sonunda herhangi bir bahanesi olamayacak kadar iyi bir kadrosu var. Böyle bir skor haketmedik. Türkiye’yi ve oyuncuları daha iyi bilen, oyunculara daha iyi dokunabilecek, daha çok şey verecek, daha potansiyelli hocalarımız var Türkiye’de. Bu işi daha iyi yapacak teknik direktörler var. Türk milletinin ne hisettiğini anlayabilecek bir teknik direktörle çalışılması gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

 

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendiren Sami Uğurlu, “İki takım da hücumda çok agresif. Beşiktaş’ın seyirci avantajı olacak. Ama özellikle savunma açısından Fenerbahçe’nin bir adım önde olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni