İzmirli Navtex ikinci fabrikasını Aksaray'da kurdu

Yapı malzemeleri üretiminde Türkiye’nin önde gelen firmalarından Yapıset Yalıtım A.Ş. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki dev fabrikasındaki ısı ve su yalıtım ürünleri yapı kimyasalları üretiminin aynısını Aksaray’a yaptığı yeni fabrikasıyla İç Anadolu’ya taşıyor.

NAVTEX, STOCK ve MIXSER gibi ünlü markalara sahip olan firma marka bilinirliğini her geçen gün arttırarak Türkiye markası oluyor.izmir ve egenin gururu olma yolunda hızla ilerliyor.Yapıset A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Uray konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. 

Uğur Uray, “Firmamız  sektöre getirdiği yenilikler kaliteli ve bol çeşitli ürün portföyüyle Turkiye markası olmayı hak ediyor. Gerek tüm Türkiye’ye kapasitemizle cevap vermek gerek markalaşma hedeflerimiz doğrultusunda ikinci uretim tesisimizi Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde açıyoruz. Tam otomasyonlu tesisimizle gurur duyuyoruz. Yatırımlarımıza hız kesmeden yeni üretim tesisi hedefimizi Marmara ve Doğu Anadolu’ya çeviriyoruz. 2030 yılında 7 bölgede üretim yapmayı, en az 30 ülkeye ihracat yapmayı ve Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu listesine girmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

Açıklamalarına devam eden Uray, “Başarılarımızın mimarı şirketimizin ve markamızın gerçek sahibi bayilerimizdir. Navtex, İzmir’in gururu olmaya devam edecek. Ülkemize ve milletimize olan sevdamız en büyük  motivasyonumuzdur. Yeni fabrikamız sektörümüze memleketimize bayilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni