DHL Express Türkiye, En İyi İşverenler Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük 2023 Listesi'nde Yer Aldı

Toplumsal fayda sağlama bilinciyle sosyal sorumluluk alanında pek çok projeyi hayata geçiren DHL Express Türkiye, Great Place To Work® ve Özel Sektör Gönüllüleri Derneği iş birliğiyle hazırlanan “En İyi İşverenler Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük 2023 Listesi”ne girmeye hak kazandı.

DHL Express Türkiye, “insanları birbirine bağlamak ve hayatları iyileştirmek” misyonu doğrultusunda, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle Great Place To Work (GPTW) Türkiye’nin En İyi İşverenler Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük 2023 Listesi’nde yer aldı. 

GPTW ve Özel Sektör Gönüllüleri Derneği’nin ortak analizleri ile bu yıl ikinci kez açıklanan, Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük kategorisinde uygulama ve yaklaşımları ile fark yaratan şirketlerden oluşan liste, Great Place to Work Enstitüsü’nün oluşturduğu; sistemli bir gönüllülük yönetimi, gönüllülerin karar noktalarında olması, üst yönetimin aktif ve motive edici rol alması, gönüllülük faaliyetlerinin ölçümlenmesi ve ileriye dönük hedefler konulması gibi kriterlere göre belirlendi.

“İyiliği çoğaltmaya devam edeceğiz”

DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İyiliği çoğaltmanın, yaşadığımız dünyaya değer katmak için emek vermenin, zaman ayırmanın değerini hepimiz biliyoruz. Bu konuda hem ülkemizde hem de yurt dışındaki ofislerimizde farklı çalışmalar yapılıyor. DHL Express Türkiye olarak şirket çalışanlarımız tarafından gönüllülük esasıyla kurulan DHL Gönüllüleri Ekibimiz liderliğinde, sivil toplum kuruluşlarıyla hayata geçirdiğimiz; çocuk yuvalarıyla aktiviteler, yardım kermesleri ve barınaklara yaptığımız yardım ziyaretleri gibi pek çok sosyal sorumluluk projemiz mevcut. Aynı zamanda DHL tarafından uluslararası platformda düzenlenen ve tüm ülkelerin katılımı teşvik edilen DHL’s Got Heart yarışması da hem ekibimizi motive ediyor hem de yaptığımız tüm çalışmaları farklı DHL ofisleri ve çalışanlarıyla paylaşmamızı ve sesimizi duyurmamızı sağlıyor. Kurum kültürümüz ve bu doğrultuda yaptığımız çalışmaların karşılığı olarak En İyi İşverenler Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük™ 2023 Listesi’nde yer almaktan mululuk duyuyoruz.  Tüm canlıları gözeterek, toplumsal faydayı artıracak projeler geliştirmeye ve iyiliği çoğaltmaya devam edeceğiz. ” 

GPTW tarafından pek çok ödüle layık görülen DHL Express Türkiye, insan odaklı yaklaşımı ve güçlü kurum kültürüyle üst üste dört yıl “Avrupa’nın En İyi İş Yeri” listesinde yer aldı. Geçtiğimiz yıl, Diversity Özel Ödülü ve GPTW 2022 Innovation By All ödülünün de sahibi olan DHL Express Türkiye, GPTW’nin En İyi İşverenleri 2023 Listesi, 1000+ Çalışan Kategorisi’nde de ikinci sıradaydı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni