Comvex'23 Fuarı Mayıs Ayında Kapılarını Açıyor

Sektörün lider ticari araçlar fuarı COMVEX’23 23-26 Mayıs tarihlerinde Moskova’da düzenlenecek. Fuar Ticari Araçlar, Taşımacılık ve Yük Vagonları, Treyler ve Yarı Römorklar, Yük ve Binek Araçlar, Hafif Ticari Araçlar, Telematik, BT Geliştirme Çözümleri gibi alanları kapsıyor.

Ticari Araçlar, Taşımacılık ve Yük Vagonları, Treyler ve Yarı Römorklar, Yük ve Binek Araçları, Hafif Ticari Araçlar sektörlerinin uluslararası buluşma noktası olan COMVEX’23 Fuarı 23-26 Mayıs tarihlerinde geniş katılımla Moskova’da yapılacak. 

Fuar Moskova’nın en prestijli fuar alanı Crocus Expo’da düzenlenecek. Fuara şimdiden yoğun katılım olduğu belirtiliyor. 

Hali hazırda katılımı gerçekleşen markalar şöyle: AZ URAL, КАМАZ, MAZ, Emporiatyres, Rusman Avangard, AMT H.B, FAW, Chaika-NN, Dong Feng Trucks, Yutong, Teboil, Lukoil, Foton, Rosneft, KZAA, Dayun, BAT, SK-ob, Grunwald, Shandqiu T.S.V.M Co, Alfaskan, GK STT, Sollers, Devon, KDM, RNGI, Neftesintes, TONAR, Region 45, Tissan, Nitauto, Avtokama Gidroremservis

ZİYARETÇİ PROFİLİ 

FUARA kamyon, otobüs, yolcu otobüsü, hafif ticari araç ve treyler dahil olmak üzere ticari araç üreticileri, ticari araç sahipleri ve işletmecileri, araç kaporta imalatçıları ve bakım servisleri, BT teknolojileri de dahil olmak üzere filo ve süreç yönetiminin verimliliğini artırmak için ekipman ve hizmetler sunmaya odaklanan şirketler, yedek parça üreticileri ve tedarikçileri, satış ve servis desteği konusunda uzmanlaşmış yetkili satıcılar, bağımsız hizmet şirketleri ile easing, sigorta ve finansman şirketlerinin temsilcilerinin Fuar’a ziyaretçi olarak katılımı bekleniyor. 

COMVEX’23, Rusya Federasyonu ve Bağımsız Devletler Topluluğu nezdinde gerçekleştirilen en büyük inşaat makineleri ve teknolojisi fuarı olan CTT Expo ve CTO Expo Uluslararası Otomotiv Yedek Parça ve Aksesuarları Fuarı ile birlikte eş zamanlı olarak düzenleniyor. 

Bu üç fuarın sinerjisi, iş ve inşaat makineleri, kamyonlar ve binek araçlar, otomotiv yedek parça ve aksesuarları üreticileri ve teknoloji geliştiricileri için en büyük çekim merkezi olmayı vaat ederken, yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyor. 

Üç fuarın toplam 64.000 metrekare sergileme alanında, 500’den fazla katılımcı ve 30.000’den fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapması bekleniyor. 

COMVEX’23’e ilişkin olarak, Fuarın Türkiye resmi temsilciliği Taneva Fuarcılık’ın Kurucu Ortağı Burak Tarkan Baydar, Türkiye ile Rusya’nın geleneksel olarak çok güçlü ekonomik bağlarının olduğunu söyledi. 

Moskova’da düzenlenecek Fuar’a Türk firmalarının yoğun ilgisi olduğu belirten Baydar, “COMVEX’23 Fuarı ile iki ülke arasındaki ekonomik hacmin daha da genişleyeceğini ve hacim kazanacağını düşünüyoruz. Rusya çok büyük bir pazar ve bu pazarda Türk şirketlerinin olması gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni