Bosch Termoteknik, yoluna 'Bosch Home Comfort Group' ismiyle devam ediyor

İklimlendirme sektöründe yüksek verimli ve çevre dostu ürünler geliştirerek evdeki yaşamı daha yeşil ve konforlu hale getirmek için çalışan Bosch Termoteknik, 1 Nisan 2023 tarihi itibarıyla faaliyetlerini, Bosch Home Comfort Group ismiyle sürdürüyor.

Türkiye’de de 1991 yılından bu yana iklimlendirme sektöründe Ar-Ge, üretim ve ihracat üssü olarak faaliyet gösteren şirket, yeni ismi ve yenilikçi ürün portföyüyle sürdürülebilir bir yaşam tarzını yüksek düzeyde konforla birleştiriyor.

Bosch Home Comfort Group Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Kıvanç Arman, isim değişikliğine ilişkin yaptığı açıklamada, “Enerji açısından ultra verimli ve çevre dostu ürünler ve entegre sistemler geliştiren, pazara sunduğumuz akıllı ürünlerle gezegenimizin geleceğine olumlu etki yapmayı amaçlayan bir şirketiz. Uzun bir süredir toplum, çevre ve yaşam için yeşil teknolojiler alanında öncülük yapıyoruz. Artık kimliğimizin özünü, ismimizde de yaşatmak istiyoruz. Yeni ismimiz, yenilikçi ürün portföyümüzü yansıtıyor ve ürünlerimizin faydasını gösteriyor” dedi. 

Bosch Home Comfort Group ismi, şirketin ısı pompası, hibrit ve iklimlendirme işini güçlü bir şekilde genişleterek, küresel mega trendi elektrifikasyona yönlendirme taahhüdünün de altını çiziyor.

İsim değişikliği, güçlü markalarıyla evde daha yeşil ve konforlu bir yaşama katkıda bulunmak için çalışan grubun geçen yıl amacıyla geçen yıl ‘Make. Home. Comfort. Green’ mottosuyla ifade ettiği sürdürülebilirlik amacını da destekliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni