Zihniniz İçin Tasarlanmış Ses" EPOS BrainAdapt™

Demant Group’un onlarca yıllık psikoakustik araştırmasına dayanarak kulaklık, hoparlör ve video çözümlerini, beynin doğal ses işleme yöntemini desteklemek üzere geliştiren EPOS; modern profesyonellere, öğrencilere ve oyun dünyasındakilere BrainAdapt™ teknolojisini sunuyor.

Kullanıcıların zorlu ses ortamlarına kolayca uyum sağlamasına ve bilişsel yükü azaltmasına olanak tanıyan EPOS BrainAdapt™, üretkenliğini artırarak daha etkili ve verimli bir işitme deneyimi yaratıyor.

Son birkaç yılda oluşan hibrit düzen iletişim kurma ve iş birliği yapma biçimlerimizi dönüştürdü. Tipik bir hibrit iş gününde insanlar, gürültülü bir ofiste çalışmaktan sanal bir toplantıya uzaktan bağlanmaya kadar sürekli değişen ses ortamlarına uyum sağlamak zorunda.  Ancak beyinlerimiz, kulaklıklardan ve hoparlörlerden çıkan yapay sesleri işlemek için tasarlanmadı. Tanınamayan sesler beynimiz tarafından gürültü olarak algılanıyor ve gürültü beyninizi strese sokarak yorulmasına neden oluyor. Kısacası kulağımızla duyarken beynimizle dinliyoruz. 

Ses ve işitme teknolojileri konusunda dünya lideri Demant Group çatısı altında yıllardır işitme sağlığı üzerine çalışmalar yapan EPOS, beynimiz için en iyi koşulları sağlamak adına ince ve özenle ayarlanmış akustik ile gelişmiş algoritmaları kulaklık, hoparlör ve video çözümlerine entegre ediyor. Bu yaklaşımla geliştirdiği  bir grup öncü teknolojiye BrainAdapt™ diyen  EPOS, zorlu ses ortamlarında maksimum bilişsel performans sağlayarak beynin sesi işlemesi için harcadığı süreyi ve enerjiyi en aza indiriyor. Odaklanmayı artırmak ve dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmak için tasarlanan EPOS BrainAdapt™ teknolojisi üzerine kurulu ses çözümleri; modern profesyonellerin yanı sıra öğrenciler, oyun dünyasındakiler, iletişimin kritik olduğu Formula 1, hava ve uzay trafiği gibi noktalarda da performansı artırıyor.  

Demant Group’un onlarca yıllık psikoakustik araştırmasına dayanarak, beynin nasıl ve ne zaman en iyi performans gösterdiğine dair gerçekçi verilere sahip olan EPOS, BrainAdapt™ teknolojisi üzerine kurulu ürünlerle, geliştirilmiş hatırlama ve azaltılmış bilişsel yük ortaya koyuyor. Ekip iletişiminin gerektiği dijital ortamlarda zahmetsiz bir odaklanma yaratan EPOS BrainAdapt™ teknolojisi, her ekibin aynı anda net bir şekilde konuşabilmesi için yüksek kaliteli mikrofonlar kullanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni