Yüksek Hızlı Şarj ve Gan II teknolojisi Bir Arada: Anker 736 Şarj Cihazı (Nano II 100W) Şarj Cihazı

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Şarj cihazları alanında geliştirdiği teknolojiler ve ürünlerle adından söz ettiren Anker, şimdi de CES 2022 mobil cihazlar ve aksesuarlar kategorisinde ödül kazanan  Anker 736 Nano II 100W Şarj Cihazı’nı Türkiye’de satışa sunuyor. 

Her ihtiyaca yönelik teknolojik ürünleri kullanıcıların beğenisine sunan Anker, üstün performanslı ve her bütçeye uygun taşınabilir şarj aletleri ile de fark yaratıyor. Anker’in kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği şarj cihazları ailesine yeni katılan ödüllü şarj cihazı Anker 736 Nano II 100W, Türkiye’de kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Evrensel hızlı şarj uyumluluğu, galyum nitrür (GaN) II teknolojisi, 100 Watt’lık ultra hızlı şarj gücü ve kompakt boyutuyla öne çıkan şarj cihazı, dizüstü bilgisayar, tablet ya da telefon 3 farklı cihazı aynı anda şarj edebiliyor. CES İnovasyon Ödülleri’nde mobil cihazlar ve aksesuarlar kategorisinde de ödül kazanan şarj cihazı, kullanıcılarla buluşmayı bekliyor. 

Hepsi için tek bir şarj cihazı

MacBook, iPhone ve AirPods kulaklıklarını orijinal 96 W MacBook güç adaptöründen yüzde 34 daha küçük boyutta bir şarj cihazıyla aynı anda şarj edebilmeye olanak tanıyan  Anker 736 Nano II 100W,  mükemmel şarj deneyimini ultra hızlı şarj ve Gan II teknolojisiyle birleştiriyor. Anker’in özel PowerIQ 3.0 teknolojisi, neredeyse tüm işletim sistemleri veya şarj protokolleriyle uyumluluk sağlarken, dilediğiniz cihazı şarj ederken ihtiyacınız olan gücü de sunuyor. Toplam şarj gücü 100 W olan cihaz, dizüstü bilgisayar, tablet, telefonları ve ve tüm Type-C ile bağlayabileceğiniz cihazları şarj edebiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni