Vodafone Her Şey Yanımda 2022'de 120 Milyon Kaz Ziyaret Edildi

Dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda, 2022’de de müşterilerine benzersiz fırsatlar sunmaya devam etti. Modadan elektroniğe, kozmetikten ev dekorasyon ürünlerine 14 kategoride 3 milyondan fazla ürünün satıldığı Her Şey Yanımda ve Market Yanımda’da toplam sipariş adedi 3 milyonu geçti, toplam ziyaret sayısı da 120 milyon oldu.

Vodafone’un online alışveriş platformu Her Şey Yanımda, 2022 yılında da müşterilerine en iyi dijital alışveriş deneyimini sunmaya devam etti. Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Moda, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Spor ve Outdoor, Anne-Bebek, Ev-Yaşam, Süpermarket, Pet Shop, Medikal Ürünler, Oto Aksesuar olmak üzere 14 kategoride 3 milyondan fazla ürünün satıldığı ve ülke genelinde bini aşkın aktif mağazanın faaliyet gösterdiği Her Şey Yanımda ve Market Yanımda’da toplam sipariş adedi 3 milyonu geçti, iki platform toplam 120 milyon kez ziyaret edildi.

 

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, şunları söyledi:

“Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlayışla hayata geçirdiğimiz Her Şey Yanımda servisimizle müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkânı sunuyoruz. Türkiye telekomünikasyon sektöründe ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazaryeri Her Şey Yanımda, 2022’de de Vodafone’lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren tüm kullanıcılara avantajlı fiyatları, birbirinden farklı kampanyaları ve kullanım kolaylığı ile yepyeni bir deneyim yaşattı. Her gün yenilenen kampanyalarımızla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya ve en trend ürünlerde Vodafone güvencesiyle alışveriş yapma ayrıcalığı sunmaya devam ettik. Tüm kullanıcıları herkes için geçerli fırsatlarla alışveriş yapmak üzere Her Şey Yanımda’ya davet ediyoruz.”  

 

2,5 milyon eşya piyangosu bileti satıldı

Vodafone Her Şey Yanımda, 2022’de de avantajlı kampanyalar düzenlemeye devam etti. Ekim ayında satışa sunulmaya başlanan, Milli Piyango onaylı eşya piyangosu biletleriyle iki müşteri iPhone 14 akıllı telefon ve MacBook Pro dizüstü bilgisayar kazandı. Toplam bilet satışının 2,5 milyon adede ulaştığı eşya piyangosu hediyeleri arasında araba, robot süpürge, airfryer, beyaz eşya ve akaryakıt çeki gibi ürünler yer aldı.

 

150 farklı “ikincisi 1 TL” kampanyası düzenlendi 

2022 yılında ev ihtiyaçlarından cep telefonu aksesuarlarına, ayakkabıdan kırtasiyeye çeşitli ürünlerde 150 farklı “ikincisi 1 TL” kampanyası düzenlendi. Bu kampanyalar arasında en çok ilgi göreni parfüm kampanyası oldu. Diğer yandan, 2022’de Her Şey Yanımda’dan 150 TL üzeri alışveriş yapan Vodafone’lular alışverişlerinin %10’u kadar mobil tarifelerinde indirim kazandı. Kasım ayının en çok satan ürünleri toz çamaşır deterjanı, erkek çorabı, çay, yürüyüş ayakkabısı ve bebek şampuanı oldu. Aralık ayında indirimler hız kesmeden devam ediyor.

 

İlk alışverişe 15 GB hediye 

Her Şey Yanımda alışverişlerini faturasına veya TL bakiyesine yansıtan Vodafone’lular harcadıkça kazanıyor. Her Şey Yanımda’da 250 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL iade edilirken, ilk alışverişe 15 GB, her alışverişe ise 5 GB hediye ediliyor. Ayrıca tüm alışverişlerde kargo bedava fırsatına ek tüm kategorilerde geçerli kaçırılmaz indirimler de sunuluyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni