Troya Kültür Yolu Festivali’nde Hisseli Harikalar Coşkusu

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen “Troya Kültür Yolu Festivali”nde dün (21 Eylül) Hisseli Harikalar Kumpanyası coşkusu yaşandı. Yağmur nedeniyle açıkhava sahnesi yerine kapalı alana alınan oyun, büyük ilgi gördü.

 

Troya Kültür Yolu Festivali’nin 6. Günü bir dizi çocuk etkinliği ile başladı. Ezine Millet Bahçesi’nde “Küçük Prenses” oyunu sahnelenirken, Anadolu Hamidiye Tabyası’nda çocuklar resim boya realizasyon teknikleri atölyesi, arkeoloji havuzu, “Dededen Toruna, Kilden Çamura” seramik atölyesinde yaratıcılıklarını geliştirdiler.

 

Festival kapsamında Kordon’daki Troya Atı önünde Roman Müzisyenleri Orkestrası tarafından  “Bir Başkadır Çanakkale” konseri verildi. Yağmur ve rüzgara rağmen Çanakkeliler, keyifli vakit geçirdiler.

 

Yağmurun ve rüzgarın şiddetini arttırması nedeniyle Anadolu Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahneis’nde sahnelenecek olan “Hisseli Harikalar Kumpanyası” müzikali Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İÇDAŞ Kongre Merkezi’ne alındı. Türkiye’nin en çok bilinen, izlenen ve sevilen müzikallerinden biri olan Hisseli Harikalar Kumpanyası’na Çanakkeliler büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 1300 kişi salonu doldurdu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni