Serkan Duman ve Gökhan Duman gözünü Dubai’ye dikti

Moda dünyasının hareketlenmesine yaptıkları dev defilelerle katkıda bulunan başarılı koreograflar Serkan Duman ve Gökhan Duman son olarak İzmir'de düzenlenen İF Wedding Fashion Show'da düzenledikleri 16 defileyle moda şöleni sundu.

 

Türkiye'nin en önemli modelleriyle birbirinden renkli defilelere imza atan Serkan Duman ve Gökhan Duman 6 aydır hazırladıkları her biri diğerinden daha farklı konseptlerle başarılarını yenilerini ekledilerz

 

Üç günde arka arkaya yaptıkları 16 defilenin zor olduğunu vurgulayan Duman kardeşler başarılı bir ekibe sahip olmanın ve sadece moda değil show anlamında da tecrübeye sahip olmanın önemine dikkat çekti.

 

Defilelerinde podyuma çıkan Özge Ulusoy, Didem Soydan, Demet Şener, Günay Musayeva, Şevval Şahin, Sezgi Sena Akay, Ece Gürsel, Şebnem Schaefer, Alona Kral, Açelya Kartal ve daha bir çok model Duman Ajans'la çalışmanın farkından söz ederken yetkililer de yapılan organizasyonun kalitesine vurgu yaptı.

 

Önümüzdeki projelerinin Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirecekleri defile olduğunu söyleyen Serkan Duman ve Gökhan Duman ayrıca Dubai'den gelen dev defile teklifi için de çalışmalarını sürdürüyor. Sadece Türkiye'de değil Ortadoğu'da da çok konuşulacak bu defile henüz proje aşamasında.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni