‘Selin Geçit’, ‘Nilipek’ ve ‘Pandami Music’ konserleri ‘Eco Love Fest’ kapsamında Zorlu’da, 16-17-18 Eylül

Zorlu Center, sürdürülebilirlik alanında farkındalık yaratmak üzere geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği ‘Eco Love Fest’ etkinliğinin ikincisini bu yıl 14-18 Eylül 2022 tarihlerinde düzenliyor.

 

Zorlu Center, ‘Eco Love Fest’ kapsamında müzik performanslarıyla üç gün boyunca ziyaretçilerine müzik ziyafeti verecek. Son zamanların en dikkat çeken seslerinden biri olan Selin Geçit, 16 Eylül Cuma akşamı saat 20.30’da sahne alacak. Türkçe-İngilizce sözleri şaşırtıcı bir uyumla harmanlayarak şarkılarına katan genç sanatçı, coverladığı şarkılarını Zorlu Center misafirleri için seslendirecek. 

 

Sahne performansıyla göz dolduran Nilipek17 Eylül Cumartesi saat 19:00’da sahne alacak. Genç müzisyen, akustik poptan alternatif rock’a kadar geniş repertuarıyla, Zorlu Center misafirlerine müzik ziyafeti sunacak.

 

Alara Canay, Ege Çakır, Eren Halıcı ve Doruk Petekkaya’dan oluşan Pandami Music ise  birbirinden eğlenceli Mash-up'larıyla 18 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Zorlu Center misafirlerinin karşısına çıkacak. 

 

Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda gerçekleşecek konserler, herkesin ücretsiz katılımına açık olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni