Samsung'un tüm ürün grupları ve deneyim alanı İstanbul İstinyePark'ta

Teknoloji devi Samsung’un İstanbul’daki yeni deneyim mağazası İstanbul İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıldı. 350 metrekare alana yayılan iki katlı mağazada, tüm ürün gruplarının yanı sıra “Çoklu Bölüm Deneyim Alanı” olarak adlandırılan deneyim alanı da bulunuyor. 

Teknolojinin lider markalarından Samsung, İstanbul’daki yeni Samsung mobil deneyim mağazası İstinyePark’ta açtı. İstinyePark’ın -2’inci katında bulunan mağaza, iki katlı ve 350 metrekarelik bir alana yayılıyor. Samsung’un mobil ürünler, aksesuar, TV, beyaz eşya ve monitör olmak üzere tüm ürün gruplarının satışa sunulan mağazanın üst katındaysa bir deneyim alanı bulunuyor. Bu deneyim alanında Samsung’un geleceğin ev teknolojileri vizyonu olarak tanıttığı SmartThings dünyası yaşatılıyor. SmartThings özelliği sayesinde tüm evin tek bir noktadan yönetilebildiği, birbiriyle entegre bir sistem deneyimi ziyaretçilerle buluşuyor. Kullanıcılara en yeni teknolojileri deneyimleme imkanının sunulduğu yeni Samsung mobil deneyim mağazasında önümüzdeki dönemde özel lansmanlar ve eğitimler de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

“Müşterilerimizin ürünlerimizi deneyimlemelerine önem veriyoruz”

İstanbul İstinyePark’ta açılan yeni deneyim mağazası ve mağaza yatırımlarıyla ilgili Samsung Electronics Türkiye tarafından şu açıklamalarda bulunuldu:  

“Yıllardır teknolojiye yön veren bir şirket olarak tüketici deneyimine son derece önem veriyoruz. Müşterilerimizin kendilerini özel hissedecekleri bir ortamda ürünlerimizi rahat bir şekilde deneyimlemelerine özen gösteriyoruz. Bu nedenle mağaza yatırımlarımızı artırmaya devam ediyoruz. Mağazalarımızın metrekare ve sayılarını artırma hedefimiz doğrultusunda İstanbul İstinyePark’ta yeni mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Yeni mağazamızla birlikte 2023 yılının geri kalan döneminde de  birçok ürün grubumuzda pazar liderliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.” 

Samsung’un yeni deneyim mağazasının açılışı, 29 Nisan Cumartesi günü özel sürprizlerle ziyaretçilerini ağırladı. Mağazanın açılışı için düzenlenen kutlamaya Samsung Electronics Türkiye CEO ve Başkanı Philip Choi, Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, Tüketici Elektroniği İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Gürsoy ve çok sayıda yönetici katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni