Kocaeli Kısa Film Festivali Gölcük’e Taşınıyor

Gölcük Belediyesi, Kocaeli Kısa Film Festivali kapsamında Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda “Karınca” adlı filmi Gölcüklülerle buluşturacak.

 

Gölcük Belediyesi “Sanat Kenti Gölcük” sloganı ile kültür-sanat etkinliklerini sürdürüyor. Gölcük Belediyesi; Kocaeli Kısa Film Festivali kapsamında, “Karınca” adlı filmi Kazıklı Kervan Sarayı Kültür Yapısı’nda Gölcüklülerle buluşturacak. Gölcük Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü işbirliği, Yönetmen Nazif Tunç’un da katılımlarıyla düzenlenecek film gösterimi 3 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’da başlayacak. Ücretsiz film gösterimine tüm Gölcük halkı davet edildi.

 

FİDAN’I KURTARMAK İSTEYEN KAMYON ŞOFÖRÜNÜN HİKAYESİ

Yönetmenliğini Nazif Tunç'un üstlendiği, Halit Karaata, Hacer Kızılhan, Jale Arıkan ve Oktay Dal’ın başrolleri paylaştığı “Karınca” filmi; iyilik niyetiyle yaptığı yardımın, istenilmeyen kötü sonuçlara yol açacağını öğrenen orta yaşlı kamyon şoförünün, hatasını telafi için giriştiği mücadeleyi ele alıyor. Uzun yol şoförü Şemsi, dağ yolunda önüne çıkan Fidan adındaki genç kızı İstanbul'a getirir ancak kızın canlı bomba eylemlerinde kullanılmak üzere terör örgütü tarafından ayartıldığını öğrenir. Fidan'ı İstanbul'a getirmekte sorumluluğu olduğunu düşünen Şemsi, Fidan'ı bulmak, terör örgütünün elinden kurtarmak, yuvasına teslim etmek ve vicdanını rahatlatmak için her türlü kefareti ödemeye hazırdır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni