“Hepsiburada İş Ortağım" Üyeleri, Turkcell iş birliğiyle Özel Avantajlara Kavuşuyor

Türkiye’nin “En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası” Hepsiburada; özel projeleriyle Hepsiburada İş Ortağım üyelerine yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Turkcell ile yapılan iş birliğiyle, Hepsiburada’nın iş ortakları reklam, tanıtım ve iletişim hizmetlerinde çok özel fırsatlarla tanışıyor.    

Türkiye’nin Hepsiburada’sı; kazançlı, kaliteli ve güvenli e-ticaret için kendisini seçen 88 bini aşkın mevcut iş ortaklarına ve yeni paydaşlarına sunduğu “Hepsiburada İş Ortağım” projesinde, Turkcell’le önemli bir iş birliğini hayata geçirdi.

27 Ekim’den itibaren Hepsiburada İş Ortağım satıcıları, Turkcell’in Paycell POS hizmetinin yanı sıra AdPlusKobi’yle hedefli SMS ve dijital reklamcılık hizmetlerine ayrıcalıklı biçimde erişebiliyor. Tanıtımın yanı sıra, farklı kampanyalarla sunulan 5 GB ve 10 GB’lık ücretsiz internet paketleriyle, satıcılar iletişim ihtiyaçları konusunda da nefes alıyor.    

Turkcell’den Hepsiburada İş Ortağım’a özel fırsatlar

Hepsiburada satıcılarına Turkcell iş birliği kapsamında sunulacak hizmetlerden biri olan Paycell POS ile hızlı ve güvenli bir şekilde tek cihazla tüm banka kartlarından ödeme almak mümkün olacak.

Reklam hizmeti sunan AdPlusKobi çözümüyle ise satıcılar, ürünlerine uygun hedef kitlesini Turkcell izinli veri havuzu arasından seçecek ve Turkcell’lilere özel kampanyalarını oluşturarak müşterileriyle SMS/MMS yoluyla iletişime geçebilecek. 

Hepsiburada İş Ortağım satıcıları, yine aynı portal üzerinden dijital reklamcılık konusunda yatırım yaparak, çeşitli yayıncı ve uygulamalarda Turkcell hedeflemelerini kullanabilecek ve müşterilerine doğru zamanda doğru yerden görsel reklamlarla ulaşabilecek.

Hepsiburada-Turkcell iş birliğiyle ayrıca Hepsiburada İş Ortağım satıcılara özel, Hepsiburada uygulamasında ve web sitesinde yapılacak internet kullanımlarında geçerli aylık 5 GB’lık paket, 6 ay boyunca hediye olarak verilecek. Tüm bunlara ek olarak cep telefonu hattını Turkcell’e taşıyan ya da yeni hat alan Hepsiburada satıcılarına ilk ay 10 GB internet hediye olarak sunulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni