GAİN’den 4 Yeni BBC First Dizisi Daha

BBC First yapımlarına ev sahipliği yapan GAİN, kataloğunu her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Son günlerde arka arkaya yayına giren “Shakespeare & Hathaway: Private Investigators” ve “The Watch”un ardından şimdi sırada suç, gizem ve gerilim öğeleriyle dolu iki dizi, “Ragdoll” ve “Sherwood” var.

 

Kaliteli ve orijinal İngiliz dramalarına ev sahipliği yapan BBC First’ün ödüllü yönetmen ve oyuncularla hayata geçirilen dizileri GAİN’de birbiri ardına yayına girmeyi sürdürüyor. İzleyiciye her bölümde ayrı bir macera vaat eden, komedi, suç, drama ve gizem öğeleriyle örülü dedektiflik hikâyesi “Shakespeare & Hathaway: Private Investigators” ile ödüllü oyuncu Richard Dormer’ın başrolünü oynadığı, komediye de göz kırpan fantastik suç draması “The Watch”, dijital platformun son olarak yayına aldığı iki yeni yapım. 

 

İki yeni BBC First dizisi daha çok yakında yayında

GAİN’in BBC First kataloğuna çok yakında iki yeni dizi daha katılıyor. Suç ve korku türlerini sevenleri tatmin edecek çok katmanlı ve heyecan dolu bir seri katil hikâyesi olan “Ragdoll”, 25 Kasım’da izleyiciyle buluşacak. İzleyicilerin “The Walking Dead”den hatırlayacağı David Morrissey’in başrolünde olduğu “Sherwood” ise şok edici iki cinayetin ardından yaşanan olayları konu alan çarpıcı hikâyesiyle drama ve gizem arayanlar için 9 Aralık’ta yayına girecek. 

 

Dünyaca ünlü İngiliz dramaları GAİN’de

Birinci sınıf İngiliz drama markası BBC First’ün ödüllü yönetmen ve oyuncularla hayata geçirilen; Altın Küre, Primetime Emmy ve BAFTA gibi ödüller almış bu yapımlar arasında “Time”, “MotherFatherSon”, “Les Misérables”, “The Pursuit of Love”, “Top of the Lake”, “The Durrells”, “Guilt” ve “The North Water” gibi çok konuşulan diziler yer alıyor. Yeni yayına girecek yapımlarla birlikte GAİN’deki BBC First kataloğu hız kesmeden genişlemeye devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni