Fanta Fest Turnesi İzmir ile Sona Erdi

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’in son konseri İzmir’de gerçekleşti. Uzun bir aradan sonra müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Edis ve Gazapizm ile taşıyan Fanta Fest, İzmir konseri ile turneyi sonlandırdı. 

 

İlk olarak 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest’in uzun bir aradan sonra tekrar başlayan yolculuğu ertelenen İzmir konseri ile son buldu. Turne boyunca 250 bin’i aşkın müzik severi ağırlayan Fanta Fest, Fuar İzmir’de müzikseverlerin katılımıyla son konserini gerçekleştirdi. Gün boyunca, DJ performansları, özel dans şovları gibi etkinliklerin yer aldığı Fanta Fest, akşam da Edis ve Gazapizm konserleri ile İzmirlilere unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı.  

 

Festivalin en coşkulu kalabalıklarından birine ev sahipliği yapan İzmir’de gençlerin son dönemde en beğendiği rap müzik sanatçılarından Gazapizm yer aldı. Gazapizm, konserine beğenilen şarkısı İzaf’ı sahneye yerleştirilen bir kafesin içerisinde seslendirdiği etkileyici bir performans ile başladı. Memleketi İzmir’de olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Gazapizm; “ Sizi çok özledim. Buluşmayalı çok oldu. Kendi şehrimizde final yapıyor olmamız çok güzel. ‘’ diyerek, Ölüler Dirilerden Çalacak”, “Dünya Bu”, “Pisliğin Üstüne Basmışlar” gibi popüler eserlerini müzikseverlerle tek bir ağızdan seslendirdi.

 

Dinleyicilerin yoğun tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan ve enerjisi, sahne şovları, sahne kostümü, aksesuarları ile katılımcılarına benzersiz bir atmosfer yaşatan Edis; ilk olarak sevilen şarkılarından Arıyorum’u sevenleriyle beraber seslendirdi. İzmir’de izleyicileriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Edis; “ Hoşgeldiniz sizinle olmak şahane, çok özlemişim. Sizi görmekten dolayı çok mutluyum, burası benim memleketim, büyüdüğüm yer. Finali burada yapmak çok güzel oldu. Ailem de bugün beni izlemeye geldi, çok mutluyum.’’ dedi. Konuşmasının ardından son teklisi Yalancı ile devam eden Edis; parçaya özel tasarladığı dans koreografisini dansçıları ile beraber gerçekleştirdi. Konserinde ayrıca “Martılar”, “Dudak”, “An” gibi en beğenilen eserlerini katılımcılar ile beraber seslendirdi. Orkestrasına, dansçılarına, emeği geçen tüm ekiplere ve Fanta’ya teşekkür ederek perfomansını sonlandırdı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni