Euroasia Fashion Show’un göz bebeği ‘Free Women’ olacak

Tüm dünyadan modacıların bir araya geldiği Euroasia Fashion Show’a Recep Demiray’ın koleksiyonu damgasını vuracak. 5 Eylül Pazartesi 18.00’da Sultan Sarnıcı’nda yapılacak defilede Free Women (Özgür Kadınlar) adını verdiği koleksiyonunu tanıtacak olan Recep Demiray’ın baş mankeni ise Wilma Elles olacak.



 

Euroasia Fashion Show’da kumaşın serüvenini sizi hayal elemine götürecek.

 

 

1600 yıllık Sultan Sarnıcı’nda yapılacak etkinlikte yerli ve yabancı yüzlerce ünlü ismi giydiren ve Türk bayrağını dünya podyumlarında gururla dalgalandıran Recep Demiray’da yeni koleksiyonunu tanıtacak. Yaptığı başarılı işlerin yanı sıra köy okullarına yaptığı ziyaretler ve Diyarbakır’a açacağı anaokulu ile de gündeme gelen ünlü modacı, yeni koleksiyonu Wilma Elles ile tanıtacak. Baş manken olarak podyuma çıkacak Wilma Elles, özel tasarımlı tüller ve tüylerden oluşan koleksiyonu tanıtacak. Renkli cıvıl cıvıl hazırlanan kreasyonda tütü eteklerle yapılan tasarımları moda severler merakla bekliyor. 3 ayda hazırlanan kreasyon özel tasarlandı ve tamamen yerli olacak. Kreasyon özel hazırlanan aksesuarlarla tamamlanıyor.



‘Bir Bedeni Sadece Giydirmek Değil O Ruha Aynı Zamanda Hitap Etmektir Sanat’ mottosuyla çıktığı yolda sayısız defile ve koleksiyon hazırlayan Recep Demiray, imza attığı “Cumhuriyet Kadınları, Demokrasi Defilesi, Yıldızlar Altında, Güçlü Kadınlar” gibi koleksiyonları ile adını Türkiye’nin yanı sıra tüm dünyada da duyurdu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni