Elif Dağdeviren’in “Metaverse; Sen mi Büyüksün Biz mi?!” isimli stand-up gösterisiyle 23 Kasım Çarşamba günü BKM Mutfak Uniq’te olacak

Elif Dağdeviren, “Metaverse; Sen mi Büyüksün Biz mi?!” isimli stand-up gösterisiyle 23 Kasım Çarşamba günü BKM Mutfak Uniq’te olacak.

 

Kendisi, yıllarca “Bunları sahnede anlatsana ya çok komik” gibi baskılara boyun eğmeyerek bir komedi gösterisi yapmayı reddetti. Eğlenceli hikâyelerini ve komik anlarını sadece yakınlarıyla, ciddi hâllerini sahne konuşmalarında paylaştı. Ama aynı yorumları orada da almaya başlayınca; bugüne kadar hiçbir baskıya boyun eğmese de artık insanlığı bu gösteriden mahrum bırakmanın doğru olmadığına kanaat getirdi.

 

Yapımcı, yazar, yönetmen, girişimci, hikâye anlatıcı, gazeteci Elif Dağdeviren, artık bir de “stand-up”çı… Gündemin en önemli başlıkları olan metaverse, blockchain ve NFT gibi içinden çıkılmaz konuları hayattan damıttıklarıyla harmanlayan Dağdeviren, aslında o kadar da karmaşık olmadıklarını eğlenceli ve komik bir dille anlatıp, net olarak anlaşılmasını sağlıyor.

 

Metaverse ne kadar gerçek, NFT gerçek tapu yerine geçer mi, dünyadaki nikah metaverse’te geçerli mi, damadın amcasından kaç NFT geldi, yoksa hep inandığımız gerçek aslında koca bir yalan mıymış soruları “Metaverse; Sen mi Büyüksün Biz mi?” gösterisinde karşılığını buluyor. Cevaplarla soruları harmanlayan, bir yandan da web 3.0 denen canavarı evcilleştirerek bir yavru kediye döndüren bu gösteride eğlenirken öğrenmek, öğrenirken gülmek, gülerken eğlenmek mümkün.

 

Elif Dağdeviren’in hazırlayıp anlatıcılığını üstlendiği “Metaverse; Sen mi Büyüksün Biz mi?” gösterisini, Sercan Sarıkaya yazıp yönetirken; deneyimli mizah yazarı Kaan Cengiz de katkılarını esirgemiyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni