USOP yollarda tırı Kocaeli’nde

"USOP Mobil Tanıtım ve Görünürlük Kampanyası" kapsamında "USOP Yollarda" ismi verilen mobil tanıtım tırı Kocaeli’de konuşlandı

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı (USOP) kapsamında Mobil Tanıtım Tırı, Kocaeli’ne geldi. "USOP Yollarda" adı verilen mobil tanıtım tırı Kocaeli’ndeki vatandaşların ulaştırma sektöründeki güncel gelişmelerden haberdar olmalarını sağlayacak.

 

AVRUPA BİRLİĞİ DESTEKLİ PROJE

Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak, rekabetçi, erişilebilir ve sürdürülebilir bir ulaştırma sistemi vasıtasıyla ülkemizin ve Kocaeli’nin ekonomik, toplumsal kalkınma ve Avrupa Birliğine entegrasyonunu kolaylaştırmak için hayata geçirilen Kocaeli Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı (SKUP) başta olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı (USOP) kapsamında oluşturduğu Mobil Tanıtım Tırı, Kocaeli’ye geldi.

 

OKUL VE KENT MEYDANLARINDA

Kocaeli’nde halkın ulaştırma sektöründeki güncel gelişmelerden haberdar olmalarını sağlayacak Mobil Tanıtım Tırı, Anıtpark’ta konuşlandı. 6 Kasım Pazar gününe kadar Anıtpark meydanında olacak "USOP Yollarda" tırı, 7-11 Kasım’da Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen okullarda, 14-20 Kasım tarihleri arasında Gebze Kent Meydanında, 21-25 Kasım tarihleri arasında ise Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen okullarda olacak.

 

USOP YOLLARDA

AB-Türkiye iş birliği ile yürütülen "USOP Mobil Tanıtım ve Görünürlük Kampanyası" kapsamında "USOP Yollarda" ismi verilen mobil tanıtım tırı başta öğrenciler olmak üzere vatandaşlara projenin tanıtımını yapacak. Ayrıca Akıllı Ulaşım ve Yeşil mutabakat konularında bilgilendirmede bulunacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni