Malkara Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre 1 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 16.00’da Eylül Ayı Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Meclis Odasında Malkara Belediye Başkan Vekili  Mehmet Erdem’in Başkanlığında toplandı.

 

Eylül Ayı Meclis Toplantısı; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.

 

Gündemin 1. maddesinde yer alan İlçemiz Hacıevhat Mahallesi 67 ada, 53 parsel noda kayıtlı taşınmazın Satış Talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.     

 

Gündemin 2. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel Çalıştırılması hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Gündemin 3. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün Zabıta Personeli Maktu Fazla Çalışma Ücretinin Belirlenmesi hakkındaki yazısı görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 4. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Kırsal Yerleşik Alan Tespiti hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Gündemin 5. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Künkçeşme ve Çevresi Plan Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Gündemin 6. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün İçkili Yer Bölgesinden Çıkarılması Değerlendirilen Yerler hakkındaki yazısı görüşülerek İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Yapılan ara komisyonun ardından İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni