Koruncuk Vakfı Ailesi, Koruncuklar ile Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı

Koruncuk Vakfı Ailesi, Bolluca ve Urla’daki Koruncuköylerde Desteklenen Koruncuklar ile Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı!  

 

Eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarının özgüvenli bireyler olarak toplum içinde yer almaları amacıyla çalışan Koruncuk Vakfı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84’üncü yıldönümü nedeniyle, 26 Kasım Cumartesi günü Anıtkabir’i ziyaret etti. Koruncuk Vakfı tarihinde çocuklar ve çalışanlar ile ilk kez gerçekleşen ziyarette, Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray, Bolluca ve Urla’daki Koruncuköylerde desteklenen Koruncuklar, Koruncuk Vakfı ekibi yer aldı. Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray’ın liderliğindeki heyet, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu. Tören, Samuray’ın Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalaması ile son buldu.

 

Koruncuk Vakfı ailesi olarak demokratik, çağdaş ve laik cumhuriyet meşalesini azim ve kararlılıkla taşıyacağız.

Cumhuriyetin değerlerini ve kazandırdıklarını, Türkiye’yi yarınlara taşıyacak Koruncuklara aktarmak sorumluluğuyla çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizen Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Figen Samuray; Anıtkabir özel defterine şunları kaydetti:

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 

 

Koruncuk Vakfı ailesi olarak manevi huzurlarınızda olmaktan onur duyuyoruz.  

 

Kurulduğumuz 1979 yılından bugüne Cumhuriyetimizin değerlerini ve bize kazandırdıklarını, Türkiye’yi yarınlara taşıyacak Koruncuklarımıza aktarmak ve onların, en değerli emanetiniz olan Cumhuriyetimizi ve demokrasiyi koruyan, bilime inanan, sanatın değerini bilen bireyler olarak yetişmeleri için çalışıyoruz.

 

Bizi bir arada yaşatan, bizi biz yapan tüm değerlerin karşılığı ve geleceğimizin teminatı olan Cumhuriyetimizin çok yakında 100. yılını kutlayacak olmanın heyecanıyla size olan minnetimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni